2018. december 10., hétfő 09:42

Már online érdemes megvásárolni az autópálya matricát
    Budapest, 2018. december 10., hétfő (OTS) - Az autópálya matrica online vásárlásának számos előnye van: sorban állás nélkül vásárolhatunk a nap bármely szakában, elektronikus formában értesítést kaphatunk a matrica érvényességének kezdetéről és végéről, ezzel is minimalizálva a véletlen figyelmetlenségből adódó bírságok esélyét.

    Flották számára is kényelmes megoldás: az ügyintézés nagyobb járműpark esetén is egyszerű, hiszen a vásárlás egyösszegű átutalással intézhető. Idén bevezetett újdonság, hogy az átutalás tranzakciós díja 0 Ft, és akár regisztráció nélkül is vásárolhatunk. A gyors és kényelmes vásárláson felül a matrica mellé az https://e-autopalyamatrica.hu/ oldalon az üzemeltető és a Colonnade Biztosító együttműködésének köszönhetően minden vásárláshoz ingyenes balesetbiztosítás jár, illetve 8+1 Ft/l kedvezményt biztosító MOL-üzemanyagkártyát is igényelhetünk szintén díjmentesen.

A biztosítás díjmentes és a megkötést követő 6. hónap utolsó napjáig szól, ezt követően minden kötelezettség nélkül megszűnik. Az e-matrica mellé igényelhető balesetbiztosítás bármilyen baleset bekövetkeztekor érvényes, nem csak az utakon elszenvedett sérülésekre vonatkozik. Az eddig tapasztalatok alapján elmondható, hogy minden második autós él a balesetbiztosítás és a jogi segítségnyújtás igénybe vételével, díjmentesen gondoskodva saját és családja biztonságáról.

Az https://e-autopalyamatrica.hu/ üzemeltetője a NÚSZ csoport hivatalos viszonteladója.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.