2018. december 6., csütörtök 12:00

A Harry Potter: Hogwarts Mystery arra invitálja a játékosokat, hogy öltöztessék karácsonyi díszbe a termeket a varázslók világában (1. rész)
    Los Angeles, 2018. december 6., csütörtök (Business Wire/OTS) - December 6-a és 12-e közt a játék rajongói szavazhatnak kedvenc karácsony díszükre a "Christmas with Hogwarts Mystery" (Karácsony a Roxfortban) elnevezésű közönségprogram keretében

    Jam City:

Ki:
A Jam City, egy Los Angeles-i székhelyű, mobileszközökön játszható játékokat készítő stúdió, a Warner Bros. Interactive Entertainment egyik játékmárkájával, a Portkey Games-zel együttműködve. A Portkey Games márkát a Warner Bros. Interactive Entertainment kifejezetten a J.K. Rowling eredeti történetei által inspirált olyan új mobil- és videójátékok céljára alkotta meg, amelyek a játékost helyezik a kalandok középpontjába

Mit:
A rendkívül népszerű Harry Potter: Hogwarts Mystery (Harry Potter: Roxfort rejtélye) mobiljátékban a játékosok megalkothatják saját karakterüket, és tanulmányokat folytathatnak a Roxforti Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában. A karácsonyra készülődő Varázsvilágban a Roxfort mindegyik háza a ház színeiben pompázó saját karácsonyfát állít fel: a Griffendél ház termében piros, a Mardekáréban zöld, a Hollóhátéban kék és a Hugrabugéban sárga díszekkel ékített fenyő lesz.
      
Mától a játékosok is részt vehetnek Roxfort karácsonyi díszbe öltöztetésében oly módon, hogy szavaznak kedvenc karácsonyfadíszükre. December 6-tól 12-ig a játék rajongói a Harry Potter: Hogwarts Mystery Facebook, Twitter vagy Instagram oldalán megtekinthetik a karácsonyi díszek kínálatát, és szavazhatnak a nekik legjobban tetszőre. A legnépszerűbbnek bizonyuló díszek kerülnek majd fel az egyes házak karácsonyfáira, amelyek a játék december 13-tól elérhető új részében lesznek majd láthatók.

A roxforti karácsonyi hangulatot a muglik világa egy videó révén is megtapasztalhatja, amely decemberben, a karácsonyfa-díszekre leadott szavazatok alapján feldíszített karácsonyfákat és a csodás roxforti karácsonyi dekorációkat bemutató új játékepizód megjelenésével egyidőben kerül fel a Harry Potter: Hogwarts Mystery közösségi oldalaira. A videó betekintést ad egy időkorlátos küldetésbe is, amelynek főszereplői a Varázsvilág kedvelt klánja, a Weasley-k lesznek. És mivel a Weasley családban hagyományosan kézzel készített ajándékok találhatók a karácsonyfa alatt, a videó útmutatást is ad a játék rajongóinak ahhoz, hogyan készíthetik el saját kezűleg a legnépszerűbbnek bizonyult karácsonyfadísz mását.

Idézet:
"A Harry Potter: Hogwarts Mystery mobiljáték kedvelői nem pusztán a titkok és varázslatok rajongói és a roxforti tanórák lelkes résztvevői, hanem a varázslóiskola rituáléiból és ünnepeiből is szívesen kiveszik a részüket" - mondta el Josh Yguado, a Jam City elnöke és ügyvezető igazgatója. "A karácsonyi ünnepek különleges eseménynek számítanak a Roxfortban, ezért mi arra invitáljuk a játékosokat, hogy csatlakozzanak az ünnepléshez és vegyenek részt a legendás tanintézmény feldíszítésében. Nagy örömünkre szolgál, hogy együtt készülhetünk a karácsonyra a rajongókkal, és kíváncsian várjuk, hogy milyen új kalandokat hoz a játék új része." (folyt.)



2018. december 6., csütörtök 12:00

A Harry Potter: Hogwarts Mystery arra invitálja a játékosokat, hogy öltöztessék karácsonyi díszbe a termeket a varázslók világában (2. rész)
    Los Angeles, 2018. december 6., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Háttér-információk:
A Harry Potter: Hogwarts Mystery az első olyan mobileszközökön futtatható játék, amelyben a játékosok megalkothatják saját karakterüket, és megtapasztalhatják, milyen az élete a Roxfortba frissen bekerülő varázslótanoncoknak. Az RPG (szerepjáték) elemeket is tartalmazó kalandsorozathoz a játékosok egy tetszésük szerint kialakított varázslótanonc karaktert hoznak létre, aki azután részt vesz a roxforti tanórákon, varázslást tanul, és barátokat vagy ellenségeket szerez a többi diák közt. A játék során a játékosok által az egyes szituációkban hozott döntések határozzák meg azt, hogyan alakul karakterük élete a varázslóiskolában. A játék olyan újfajta feladatsort tartalmaz, amelynek megoldása során a játékosok döntései, az, hogy hogyan reagálnak és milyen irányba lépnek, meghatározza a játék további menetét és a további feladatokat, és végső soron eldönti, hogy milyen boszorkány vagy varázsló válik a Harry Potter rajongó által megalkotott varázslótanoncból.

A "Christmas with Hogwarts Mystery" karácsonyfa-díszítési közönségprogramban való részvétel, valamint más rajongókkal való kapcsolatfelvétel céljából kérjük, látogasson el a következő internetes címekre: www.facebook.com/HPHogwartsMystery, www.twitter.com/HogwartsMystery, és www.instagram.com/hphogwartsmystery. További információkért látogasson el a következő weboldalra: www.HarryPotterHogwartsMystery.com/.

A szerkesztő megjegyzése:
A Harry Potter: Hogwarts Mystery-re vonatkozó információk letöltéséhez kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://app.box.com/v/HPHM-HogwartsChristmas2018

Kapcsolat:
Jam City
Sarah Ross, 310-924-1404
sarahr@jamcity.com
vagy
Dana Whitney, 415-359-7006
dwhitney@jamcity.com
vagy
ONE PR Studio (for Jam City in the US)
Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
510-893-3271
jamcity@oneprstudio.com

Forrás: Jam City


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.