2018. november 21., szerda 11:25

Péntekig lehet jelentkezni a Tesco országos közösségépítő pályázatára
    Budapest, 2018. november 21., szerda (OTS) - November 23-án zárul a Tesco helyi közösségeket támogató, "Ön választ, mi segítünk" programjának jelentkezési fázisa. A pályázatra jótékony célú szervezetek és informális társaságok jelentkezhetnek, akik közösségükben egészséges életmódot népszerűsítő, környezetszépítő, vagy oktató, képességfejlesztő programokat szeretnének megvalósítani.

    Az érdeklődők országosan 61 körzetben jelentkezhetnek közösségépítő ötleteikkel, pályázatot beadni a www.tesco.hu/kozosseg weboldalon lehet. A jelentkezéseket a Magyar Adományozói Fórum által felkért független szakértők bírálják el, és választják ki azokat, amelyek a szavazási szakaszba bejutnak. A programban ugyanis az áruházlánc vásárlói szavazhatnak arról, mely programok megvalósulását szeretnék támogatni.

A pályázaton minden, a szavazási szakaszba bejutott szervezet támogatásban részesül: ők a szavazatok számától függően 400, 200, illetve 100 ezer forintot kaphatnak.

Sajtókapcsolat:
Hevesi Nóra
Kommunikációs igazgató
Tel.: +36 20 821 2492
nora.hevesi@tesco.com

Paparó Tamás
Külső kommunikációs menedzser
Tel.: +36 20 821 2138
tamas.paparo@tesco.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.