2018. október 24., szerda 13:35

Megjelent Nemere István Horthy-trilógiájának befejező része
    Budapest, 2018. október 24., szerda (OTS) - A szerző évekig dolgozott az összesen csaknem kétmillió karaktert felölelő művön.

    "A tenger fia", "A kormányzó" és a "Viharban" kötetekben Nemere nem magasztalja, de nem is ítéli el Horthy személyét. Inkább  a magánéletéből vett részletekkel meséli el, hogyan történtek igazán a dolgok.
Talán a semlegesség, amiért sokat fognak még beszélni a regényfolyamról. Egyben ez a kötetek legnagyobb "veszélye", mert nem ítélkezik sem így, sem úgy. Nemere István most is csak egyet akart: megmutatni az igazságot, mely sohasem fekete vagy fehér.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.