2018. szeptember 11., kedd 13:52

A tokiói olimpiai ciklusra is meghosszabbította támogatását a Béres
    Budapest, 2018. szeptember 11., kedd (OTS) - Újabb olimpiai ciklusra kötött együttműködési megállapodást a Magyar Olimpiai Bizottsággal a Béres Gyógyszergyár Zrt., mely a MOB támogatójaként 2020-ig, a tokiói olimpiáig segíti a felkészülést. A szerződést dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke és Kulcsár Krisztián, a MOB elnöke írták alá. A Béres neve régóta összefonódik a magyar olimpiai mozgalommal, hiszen készítményei már több mint két évtizede vannak az olimpikonok segítségére a sikeres felkészülésben.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180911_001.JPG
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180911_002.jpg

A Béres és a MOB kapcsolata egészen az atlantai olimpiáig nyúlik vissza, 1994-ben írták alá az első megállapodást. A tokiói a hatodik olimpiai ciklus, amelyben a nemzetközi hírű magyar gyógyszergyártó cég támogatást nyújt az ötkarikás játékokra készülő sportolóknak.

A bevizsgált egészségmegőrző, betegségmegelőző, regenerálódást elősegítő készítmények, a porcok és izmok számára fontos anyagokat tartalmazó Béres termékek és multivitaminok hosszú ideje népszerűek az olimpiai kerettagok körében.

"Az egészségmegőrzés piacvezetőjeként, az egészségvédelemért elhivatottan dolgozó magyar vállalatként erkölcsi kötelességünknek érezzük a Magyar Olimpiai Csapat támogatását és örülünk annak, hogy immár a hatodik olimpiai ciklusban is folytatjuk az együttműködést. Fontosnak tartom, hogy odafigyeljünk országunk értékeire, és támogassuk nemzeti büszkeségeink, a magyar sportolók sikeres olimpiai felkészülését." - mondta dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke. Azt is hozzátette: "Az olimpikonok számára átadott Béres termékek a legmodernebb tudományos ismereteknek megfelelően készülnek és teljességgel biztonságosak."
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.