2018. szeptember 7., péntek 16:32

Páger Antal hétvége az M3 kínálatában, a kicsiket pedig Rumcájsz várja az M2 műsorán
    Budapest, 2018. szeptember 7., péntek (OTS) - Ismét egy ismert magyar színész köré szervezi hétvégi műsorkínálatát az M3 retrocsatorna. Ezen a hétvégén Páger Antal rajongói örülhetnek: szombaton 18.30-tól a Lángelmék a szigeten, majd 19.50-től a Görgey Gábor: Wiener Walzer című alkotást láthatják, vasárnap 20.20-tól a Hattyúdal, 22.00-tól pedig Az élet szerelmese című tévéfilmet vetíti a csatorna.

    Ám aki inkább külföldi nagyjátékfilmekkel töltené a hétvégéjét, az se csüggedjen, bőven lesz erre lehetősége: akciófilm, szatíra, vígjáték, thriller, filmdráma, romantikus sorozat - mind egy hétvégén, csak választani kell!

Mi sem jobb egy Jane Austin történetnél, mely újra és újra bebizonyítja, hogy a társkeresés nem csupán a mai világban szövevényes. Az Emma első két epizódja az M5 csatornán látható vasárnap este 20.15-től közvetlenül a 18 órakor kezdődő Vad Magyarország - A vizek birodalma című természetfilm után.

A Duna Televízió hétvégi filmkínálatát egy 1988-as klasszikussal kezdi, méghozzá az Arthur 2. című vígjátékkal, melyben a multimilliomos Arthur (Dudley Moore) már nős ember, imádják egymást Lindával (Liza Minelli), de a felnőtté válásra még nem gondoltak. Egészen addig, míg egy nap szörnyű hírt közöl velük az orvos: Lindának nem lehet gyereke. Egy választásuk maradt: az örökbefogadás! Innen indulnak a bonyodalmak. A könnyed kezdést Robert De Niro második rendezése, egy hamisítatlan politikai thriller, Az ügynökség követi 21.30-tól, amelyben a CIA megalakulásának lehetünk tanúi. Másnap, szeptember 9-én előbb A bűn árfolyama című 2009-es akciófilmet láthatják a nézők Naomi Watts és Clive Owen főszereplésével,  ezt követően 23.55-től pedig egy örökzöld, az Amerikai szépség kerül műsorra.

Az M2 Petőfi TV szeptember 7-én megszokott Filmklubjával jelentkezik. 21.10-kor kezdődik az Angyali szemek, amely két sebzett lelkű ember történetét dolgozza fel, Jennifer Lopez és James Caviezel főszereplésével.

Magyar dokumentumfilmek is képviseltetik magukat szeptember második hétvégéjén a Duna World műsorán. Szombaton 20.00-tól a Dokuzónán belül a Nemzedékről nemzedékre hirdetem hűségedet (1-2. rész), vasárnap  kora délutáni kezdéssel, 13.50-től A régi fény ragyogjon - Szigetvár, 1566 című dokumentumfilm a végvári játékon és a szakértői megszólalásokon keresztül rekonstruálja az akkori eseményeket. Késő este, 23.20-as kezdettel a Magyar Média Mecenatúra által támogatott Sellők és rinocéroszok című szürreális világot idéző animációs film várja a nézőket az M2 Petőfi TV csatornán.

A kicsiket az M2 gyerekcsatorna műsorán szombat reggel 5.00-tól egészen este 20.15-ig reklámok nélküli mesemaraton várja, többek között a cseh rajzfilmgyártás emblematikus hősével, Rumcájsszal. Ugyanezen a napon délután 17.00-tól a főzés iránt érdeklődők a Duna Televízió műsorán a Gasztroangyal válogató adásában nézhetik újra, hogyan sütött Sárika néni csodálatos kenyeret a kemencében, milyen lett a fondü bográcsban készítve, és mi mindenre jó a peka.

Az M2 Petőfi TV zenei kínálatában szombaton 22.45-től jelentkezik a Jazz Akusztik. Az egy órás Török Ádám és a Mini koncerten elhangzanak legendás Mini balladák, örökzöldek, rockdalok, valamint a méltán híres Bartók-feldolgozások is.  Ezt követően 23.50-től az Akvárium Stage Pass a You Me At Six - Strand Fesztivál 2017-es koncertjébe enged bepillantást.

Műsorainkat az interneten keresztül is követhetik, illetve korlátozott ideig visszanézhetőek a www.mediaklikk.hu oldalon.

     MTVA Sajtóosztály
    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.