2018. május 29., kedd 09:25

Június 7-én kezdődik a 89. Ünnepi Könyvhét
    Budapest, 2018. május 29., kedd (OTS) - 2018. június 7. és 11. között a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése - idén 89. alkalommal - rendezi meg az Ünnepi Könyvhetet. A budapesti központi helyszín ismét a Vörösmarty tér. A vidéki megnyitónak idén Szekszárd ad otthont.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180529_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180529_002.jpg

Supka Géza álma az irodalom, a könyvkiadás, író és olvasó találkozásáról - "ingujjban, közvetlen, bohém formában" - öt napon át tartó, majdnem kétszáz kiállítót megmozgató, könyvbemutatókkal, beszélgetésekkel, dedikálásokkal, zenés programokkal tarkított rendezvénnyé terebélyesedett.

A www.unnepikonyvhet.hu honlapon megtalálhatók a könyvheti programok részletei, a kiadók által tervezett dedikálások időpontjai. Emellett a könyvhéttel kis híján egyidős hagyomány, a Szép Magyar Könyv Verseny 2017-es mezőnyének legjobbjairól is tájékozódhatnak az érdeklődők. A Könyvlista menüpont alatt pedig megtalálható a magyar kiadók könyvhétre időzített friss köteteinek több, mint háromszáz címből álló listája.

A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése az Ünnepi Könyvhét hivatalos sajtótájékoztatóját június 5-én, délelőtt 11 órától rendezi a Petőfi Irodalmi Múzeumban.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.