2018. május 15., kedd 09:00

Indul az első magyar online streaming csatorna
    Budapest, 2018. május 15., kedd (OTS) - Május 25-én indul az első magyar online streaming csatorna, a Wowster, amivel bárki legálisan és biztonságosan nézhet magyar filmeket és sorozatokat. A felületen eddig sehol nem publikált werkfilmek, fotó- és archív anyagok is elérhetőek lesznek az előfizetők számára.

    A május 25-én induló Wowster streaming csatorna gyors, legális, biztonságos és reklámmentes online filmezést kínál a magyar filmrajongóknak. A határon túliak számára is elérhető szolgáltatás a régi és új magyar filmeken és sorozatokon túl eddig sehol nem látott, exkluzív fotóanyagot, werkfilmeket és archív felvételeket is kínál a magyar filmek szerelmeseinek. Jelenleg olyan kultfilmek nézhetőek a Wowsteren, mint például az Indul a bakterház, a Zimmer Feri vagy a Csak szex és más semmi, valamint friss újdonságok is elérhetőek lesznek majd, mint például az Egynyári kaland harmadik évada. Az elérhető filmek és sorozatok listája folyamatosan bővül, a mozifilmeken, tévéfilmeken és sorozatokon túl dokumentumfilmek is nézhetőek a felületen.
A Magyarországon 2016 óta elérhető online streaming szolgáltatók nem változtattak számottevően a magyarok médiafogyasztási szokásain, ennek oka egyrészt a kínálatukban elérhető filmek itthoni közönség előtti ismeretlensége volt, másrészt pedig az, hogy a kínálatuk nagy része eredeti nyelven, magyar felirat nélkül érhető el. Az Eurostat adatai szerint a felnőtt magyar lakosság 37%-a beszél idegen nyelveket, az angolul beszélőknek pedig csupán negyede beszéli jól a nyelvet, így könnyen belátható, hogy miért nem tudtak stabil előfizetői bázisra szert tenni a külföldi streaming szolgáltatók.
Aki eddig magyar nyelvű filmet szeretett volna nézni, annak maradt a tévé és az illegális letöltés. Előbbi sok esetben szervezést és rugalmasságot kíván, hogy akkor legyünk képernyő előtt, amikor megy a műsor, utóbbival pedig számtalan kellemetlenség jár együtt: a gépünkre települő kéretlen bővítmények, idegesítő reklámok, akadozó, lassú letöltés, és az egész procedúra illegális volta. A Wowster mindezen problémára megoldást kínál azoknak, akik magyar filmet szeretnének nézni legálisan, biztonságosan és reklámmentesen.  

Bővebb információ: http://wowstermovie.com/

Sajtókapcsolat:

Gál Laura
06 70 459 33 06
gal.laura@novacomm.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.