2018. április 12., csütörtök 12:52

Nagyot szakított az M4 Sport szerda este
    Budapest, 2018. április 12., csütörtök (OTS) - Közel félmillió nézőt vonzott a szerda esti futballmeccs közvetítése a nemzeti sportcsatornán.

    Az UEFA Bajnokok Ligája: Real Madrid - Juventus futballmérkőzést szerda este 20.40-től 487 ezer néző követte az M4 Sport képernyőin, amely 12,7%-os közönségarányt eredményezett Magyarország legnézettebb sportcsatornájának.

A Végtelen szerelem című tévéfilmsorozat továbbra is népszerű a Duna csatornán. A szerdai epizódot 18.40-től 330 ezren látták a nemzeti főadón, 10,5%-os közönségarány mellett.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.