2018. március 2., péntek 11:25

VOKSKABIN 2018 sajtótájékoztató: Ön tudja már, melyik pártra fog szavazni április 8-án?
    Budapest, 2018. március 2., péntek (OTS) - A http://www.vokskabin.hu/ honlapon letesztelheti, hogy melyik párt álláspontja áll Önhöz a legközelebb. Az alkalmazás 2018. március 6-án indul az új, "Parlamenti választás 2018" című kérdőívével.

    A magyar, német és angol nyelven elérhető Vokskabin egy anonim online választói orientációs alkalmazás. A honlapon egy társadalompolitikai kérdésekből álló teszt tölthető ki. A kitöltés után az alkalmazás összehasonlítja a látogató véleményét az egyes pártokéval. A teszt pártfüggetlen, nem tud és nem is akar a választó helyett dönteni, csupán tájékoztatást nyújt az aktuális politikai kérdésekben, és ösztönöz további információ gyűjtésére.

A Vokskabin az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem és a netPOL, Politikai Kommunikációs Hálózat közös tudományos kutatási projektje. Külföldön több évtizedes múltra tekintenek vissza a hasonló online eszközök, mint például Németországban a Wahl-o-mat és Svájcban a Smartvote.

Időpont: 2018. március 6., 11.00 óra
Helyszín: Andrássy Egyetem, 1088 Budapest, Pollack Mihály tér 3., Tükörterem
Regisztráció: https://www.andrassyuni.eu/hu/esemenyek/vokskabin-2018-sajtotajekoztato.html
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.