2017. december 6., szerda 18:47

Média a Tehetségekért Díjat kapott a Kossuth Rádió kiemelt szerkesztője
    Budapest, 2017. december 6., szerda (OTS) - Média a Tehetségekért Díjat vehetett át Csűrös Csilla, a Kossuth Rádió kiemelt szerkesztő-műsorvezetője.

        Az Új Európa Alapítvány a "Média a Tehetségekért Díj" című pályázatot azért hívta életre, hogy a fiatal tehetségek minél szélesebb sajtónyilvánossághoz jussanak. A felhívásra jelentkezett a Kossuth Rádió szerkesztő-műsorvezetője, aki rádió kategóriában a Történet hangszerelve: Szegedi Melinda c. pályaművel első helyezést ért el. Az elismerő okleveleket Apáti-Tóth Kata, a MOL Magyarország kommunikációs igazgatója, valamint a program zsűritagjai szerdán este a Művészetek Palotája Üvegtermében adták át.
     "Portrét készíteni nagy gyönyörűség. Kivált olyan emberekről, akik a mindannyiunk számára fontos értékeket életükkel, sorsukkal hitelesítik.  Olyan tehetséges, szerény és céltudatos fiatalokkal beszélgetni pedig,  mint az elektronikus hűtő-fűtő borogatást, az "okos-fáslit" feltaláló, s ezzel rangos nemzetközi versenyen aranyérmet nyerő, 16 éves diáklány, Szegedi Melinda, különös öröm, hiszen közös  jövőnk zálogát az ő és kortársai jövője rejti.  Én a vele készült beszélgetéssel nyertem, de hála Istennek,  sokan vannak a tehetségüket alapvetően  itthon kibontakoztatni készülő és tudó fiatalok! Fontos, hogy itt is  megköszönjem segítőtársaim, Gere Erzsébet zenei szerkesztő, Poór István hangmester és Rubin Gabi gyártásvezető alkotó közreműködését" - mondta Csűrös Csilla.

     Az elismeréshez gratulálunk.

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.