2017. november 20., hétfő 08:30

A Madison Realty Capital 64,0 millió USA dollár összegű építési hitelt biztosít Brooklyn Williamsburg negyedében a Kent Avenue 200. szám alatti ingatlan fejlesztése céljára
    New York, 2017. november 20., hétfő (Business Wire/OTS) - A tapasztalt helyi ingatlanfejlesztő cég az MRC által nyújtott építési hitelt használja fel egy teljes háztömbnyi, vegyes felhasználású épület felépítése céljára New York egyik legizgalmasabb negyedében. Az épület jelentős részét egy élelmiszerüzlet-lánc bérli majd - A Madison Realty Capital (MRC) bejelentette, hogy 64,0 millió USA dollár összegű építési hitelről kötött megállapodást, amelynek értelmében a cég biztosítja a forrásokat egy Brooklyn Williamsburg negyedében, a Kent Avenue 200. szám alatti, mintegy 11000 négyzetméter területű, vegyes felhasználású ingatlan fejlesztésének céljára. A mintegy 180 méter hosszú utcafronttal rendelkező épületben lévő kereskedelmi célú helyiségek nagy részét egy népszerű élelmiszerüzlet-lánc fogja bérelni. A tervek szerint az épületben kialakításra kerülő üzlethelyiségek alapterülete összesen mintegy 4600 négyzetméter lesz, körülbelül 2000 négyzetméteres területen irodák és éttermek üzemelnek majd, és megépítésre kerül egy 4200 négyzetméteres garázs is.

"Továbbra is azon munkálkodunk, hogy az MRC-re mint általános, minden forrásigényt egyedüli hitelezőként kielégítő finanszírozóra számíthassanak azok a cégek, amelyek régebbi ingatlanok átalakításával, új célokra való alkalmassá tételével foglalkoznak, ideértve az olyan projekteket is, mint például a Kent Avenue 200. szám alatti ingatlanfejlesztés, amely gyakorlatilag egy új épület felépítését célozza az ingatlanon" - mondta el Josh Zegen, az MRC társalapítója és ügyvezető tulajdonosa. "E projekt esetében a hitelfelvevő egy korábbi ügyfelünk, és mint ilyen, tudja, hogy az MRC az aktuális piaci helyzet alapos ismerete alapján, illetve annak a nem bürokratikus megközelítésnek köszönhetően, amellyel a befektetési tervezetek átvizsgálását végzi, igen nagy hatékonysággal hajtja végre ügyleteit. Nagy megelégedéssel tölt el minket, hogy cégünk pontosan azt a szolgáltatást tudja nyújtani a hitelfelvevőnek, amelyre e projekt gyors megvalósításához annak szüksége van."

Az épület egy üres, 2100 négyzetméteres telken kerül felépítésre, és a fejlesztő cég már megkapta az építésügyi hatóság jóváhagyását egy hatemeletes, vegyes felhasználású épület létrehozására. A Kent Avenue 200. szám alatti telek Williamsburg egyik igen értékes ingatlanának számít, amely alig néhány háztömbnyire van a negyed nevezetességeitől, mint például a Domino Sugar projekt (a korábbi cukorfinomító területén kialakításra kerülő épületegyüttes és park) és a Bushwick Inlet Park. A Kent Avenue 200. szám alatti épületben az üzlethelyiségek és a garázs a föld alatt kapnak helyet, az irodák és az étterem pedig a felső emeleteken kerül kialakításra, ahonnan nagyszerű kilátás nyílik majd Manhattanre. A környék igen jól megközelíthető: a J, M, Z, G és L metróvonal egyaránt a közelben húzódik.

Az MRC széles körű tapasztalatokkal rendelkezik Brooklyn Williamsburg negyede tekintetében, mivel korábban már nyújtott hiteleket olyan magas minőségi színvonalat képviselő épületek felépítése céljára, mint a The William Vale Hotel, a Kent Avenue 25. szám alatti irodaház, a North 6th Street 163. szám alatti lakóépület (The Spire Lofts), a North 7th Street 180. szám alatti társasház és a Lorimer Street 646. szám alatti hotel/lakóház.

Amit a Madison Realty Capitalról (MRC) tudni kell…

Az MRC egy New York-i székhelyű ingatlanbefektető cég, amely a középméretű vállalatok piacán ingatlanok és hitelek felvásárlásába fekteti eszközeit. A 2004-ben alapított MRC ez idáig mintegy 7,0 milliárd USA dollár értékben kötött ügyleteket a társasház-, kereskedelmi, iroda-, ipari és szállodaingatlan szektorban.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171117005588/en/

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok:
Great Ink Communications:
Tom Nolan, 212-741-2977
tom@greatink.com
vagy
Eric Waters, 212-741-2977
eric.waters@greatink.com
Forrás: Madison Realty Capital

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

© Copyright MTI Zrt.

Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.