2017. november 10., péntek 14:03

Jégkorong, gyorskorcsolya, kosárlabda, Forma-1 és futball az M4 Sport hétvégi műsorán
    Budapest, 2017. november 10., péntek (OTS) - Az autóversenyek, a jégkorong, a gyorskorcsolya, a kosárlabda és a labdarúgás szerelmeseinek is élő közvetítéseket, izgalmas mérkőzéseket kínál hétvégén a nemzeti sportcsatorna.

    Szombaton a Rövidpályás Gyorskorcsolya Világkupával kezdi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. A sanghaji versenyt reggel 7 órától követhetik nyomon a képernyők előtt ülők.

Ezt követően a versenyautóké a főszerep. A Forma-1 Brazil Nagydíj 3. szabadedzését 13.55-től láthatják a nézők, amelyet 17 órától az időmérő edzés élő közvetítése követ.

A Jégkorong - EIHC 4 Nemzet Torna: Magyarország - Olaszország mérkőzést 19 órától tűzi műsorára a nemzeti sportcsatorna. A Kick-Box Vb-Gálát pedig 21.45-től követhetik nyomon az M4 Sport nézői.

Vasárnap szintén a Rövidpályás Gyorskorcsolya Világkupa versenyszámaival kezdi az élő közvetítéseket reggel 7 órától Magyarország legnépszerűbb sportcsatornája. Délután futballmérkőzést láthatnak a nézők, a Merkantil Bank Liga: Soproni VSE - WKW ETO FC Győr összecsapást 14.30-tól tűzi műsorára a csatorna.

A Forma-1 Brazil Nagydíj futamát 17 órától láthatják az M4 Sport nézői. A gumiabroncsok után a kosárlabda kerül fókuszba. A férfi kosárlabda NB I: Zalakerámia ZTE KK - Kaposvári KK mérkőzést 19.30-tól követhetik nyomon a nemzeti sportcsatornán.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.