2017. november 10., péntek 14:03

Jégkorong, gyorskorcsolya, kosárlabda, Forma-1 és futball az M4 Sport hétvégi műsorán
    Budapest, 2017. november 10., péntek (OTS) - Az autóversenyek, a jégkorong, a gyorskorcsolya, a kosárlabda és a labdarúgás szerelmeseinek is élő közvetítéseket, izgalmas mérkőzéseket kínál hétvégén a nemzeti sportcsatorna.

Szombaton a Rövidpályás Gyorskorcsolya Világkupával kezdi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. A sanghaji versenyt reggel 7 órától követhetik nyomon a képernyők előtt ülők.

Ezt követően a versenyautóké a főszerep. A Forma-1 Brazil Nagydíj 3. szabadedzését 13.55-től láthatják a nézők, amelyet 17 órától az időmérő edzés élő közvetítése követ.

A Jégkorong - EIHC 4 Nemzet Torna: Magyarország - Olaszország mérkőzést 19 órától tűzi műsorára a nemzeti sportcsatorna. A Kick-Box Vb-Gálát pedig 21.45-től követhetik nyomon az M4 Sport nézői.

Vasárnap szintén a Rövidpályás Gyorskorcsolya Világkupa versenyszámaival kezdi az élő közvetítéseket reggel 7 órától Magyarország legnépszerűbb sportcsatornája. Délután futballmérkőzést láthatnak a nézők, a Merkantil Bank Liga: Soproni VSE - WKW ETO FC Győr összecsapást 14.30-tól tűzi műsorára a csatorna.

A Forma-1 Brazil Nagydíj futamát 17 órától láthatják az M4 Sport nézői. A gumiabroncsok után a kosárlabda kerül fókuszba. A férfi kosárlabda NB I: Zalakerámia ZTE KK - Kaposvári KK mérkőzést 19.30-tól követhetik nyomon a nemzeti sportcsatornán.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

MTVA Sajtóosztály

Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.