2017. szeptember 13., szerda 13:09

Népszerű az UEFA Bajnokok Ligája az M4 Sporton
    Budapest, 2017. szeptember 13., szerda (OTS) - 369 ezer fős nézettséget hozott kedd este az UEFA Bajnokok Ligája: FC Barcelona - Juventus FC meccs.

        A kedd esti főműsoridőben sokan választották az UEFA Bajnokok Ligája élő közvetítését. Az FC Barcelona és a Juventus FC világklasszis csapatainak összecsapását kedd este fél kilenc után 369 ezer néző követte figyelemmel a képernyők előtt, amely 10%-os közönségaránynak felelt meg. A mérkőzés idején az M4 Sport volt a harmadik legnézettebb csatorna a teljes népesség körében, míg a férfiak körében 17,1%-os közönségaránnyal az első helyen végzett.

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.