2017. szeptember 8., péntek 14:22

Gasztroangyal, Leslie Nielsen és az Öt kontinens a közmédia hétvégi műsorán
    Budapest, 2017. szeptember 8., péntek (OTS) - Tartalmas kikapcsolódást ígér nézőinek a közmédia. A főzés tudománya mellett izgalmas műsorokat, filmeket, zenés, illetve gyermekeknek szóló tartalmakat és ismeretterjesztő, kulturális műsorokat is kínálnak a köztévé csatornái a hétvégére.

    A gasztronómia kedvelőit szombaton 17 órától várja a Duna a képernyők elé. Ekkor kezdődik a népszerű Gasztroangyal Borbás Marcsival, aki a Szamoshoz indul, hogy felfedezze azt a faluszéli kocsmát, melyről maga Petőfi Sándor is megemlékezett egyik költeményében. 19.30-tól a Mr. Magoo című filmben Leslie Nielsen egy híres rubin, Kurisztán Csillaga nyomába ered és kalandjaival szórakoztatja a nemzeti főcsatorna nézőit. Az Öt kontinens című magyar ismeretterjesztő műsor 10.40-től látható a Duna World műsorán.

Az M2 gyerekcsatorna szombaton 19.35-től várja a kicsiket A kozmosz nagykövetei című magyar animációs filmmel, amelyben két kiskutya Földön kívüli kalandos utazását láthatják a nézők. Az M2 Petőfi TV-n 20.15-től látható az Egyszer volt, hol nem volt című amerikai kalandfilmsorozat következő része.

Az M3 retro csatorna 18.30-tól vetíti a Rejtő Jenő kabaréjeleneteit felsorakoztató A pesti légionárius című magyar tévéjáték második részét, az M5 pedig Tőkéczki és Takaró: történelem és irodalom mindenkinek címmel kínál kulturális tartalmat 18.20-tól.

Vasárnap 19.30-tól a Magyarország, szeretlek! című vetélkedő műsor következő adását láthatják a nézők a Duna Televízión. Rátonyi Kriszta és Harsányi Levente vezetésével Jász-Nagykun-Szolnok és Komárom-Esztergom megye csapatai versenyeznek egymással.  A Peru, Chile című magyar ismeretterjesztő sorozat 13.55-től a dél-amerikai indiánok, az inkák világába enged betekintést a Duna World csatornán.

A gyermekeknek szóló tartalmakat kínáló reklámmentes M2-n 15.40-től láthatják A három toll című német mesefilmet, amelyben az öreg király három fiúgyermekét állítja próbatétel elé, hogy kiderüljön, ki a legalkalmasabb a trónöröklésre. Az M2 Petőfi TV vasárnap 21.10-től kezdődő filmklubjában a Bel Ami - A szépfiú című filmdrámát láthatják a nézők, amelyben Robert Pattinson sajátos úton kerül a társadalmi ranglétra egyre magasabb fokára. Az M3 Zámbó Jimmy 1998-as koncertjét tűzi műsorára 17.15-től, felidézve az igazi Jimmy-hangulatot a 90-es évekből.

Az M5 9.30-tól a Hétvégi belépő című kulturális magazinműsorral várja a nézőket. A kulturális, ismeretterjesztő csatornán  17.45-től Rió de Janeiroba látogat a Brazília Michael Palinnel című angol minisorozat következő epizódja.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.