2017. szeptember 1., péntek 10:30

B3 Takarék rendkívüli tájékoztatása
    Budapest, 2017. szeptember 1., péntek (OTS) -

    2017. szeptember 1-én virradóra, hajnal 3 óra körül, 4, 17 év körüli fiatal ittas állapotban, jogosítvány nélkül nagy sebességgel behajtott a B3 Takarék budapesti, Czuczor utca 2. szám alatti bankfiókjába (a Mátyás utca felől). A bankfiókból semmi nem tűnt el, az okozott kár többmillió forint, a fiók bankbiztonsági és fizikai helyreállítása miatt több hétig nem tud kinyitni.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.