2017. augusztus 25., péntek 21:55

Kajak-kenu, Forma-1, hazai labdarúgás és GP3 az M4 Sport hétvégi kínálatában
    Budapest, 2017. augusztus 25., péntek (OTS) - Ezúttal is tartalmas szórakozást kínál az M4 Sport a sportrajongóknak. Kajak-kenu, Forma-1, illetve hazai NB I és NB II futballmérkőzések is követhetőek a nemzeti sportcsatornán.

        Kajak-kenu Világbajnoksággal kezdi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport ezen a hétvégén. A versenyzőknek szombaton délelőtt tíz óra után szurkolhatnak a sportág rajongói, majd a csónakok után a versenyautóké lesz a főszerep: háromnegyed kettőtől közvetíti a nemzeti sportcsatorna a Forma-1 Belga Nagydíj időmérő edzését, amelyet négy órától a Forma-2 Belga Nagydíj első futama követ.
     Este háromnegyed hatkor a futball rajongóit várja az M4 Sport, ahol élőben követhető az OTP Bank Liga: Vasas FC - Paksi FC összecsapás, majd negyed kilenctől szintén hazai élvonalbeli bajnoki meccset, a Budapest Honvéd - Debreceni VSC mérkőzést adja a csatorna.
     Vasárnap kilenc órától a GP3 Belga Nagydíj második futama, majd háromnegyed tíztől a Kajak-kenu Világbajnokság versenyszámai láthatók majd az M4 Sport képernyőin.
     Délután egy órától a Kamion Eb Hungaroring harmadik futamát, fél kettőtől a Forma-1 Belga Nagydíj futamát, négy óra után pedig a Kamion Eb Hungaroring negyedik futamát közvetíti a csatorna.
     16.50-től Merkantil Bank Liga: WKW ETO FC Győr - Békéscsaba 1912 Előre NB II-es futballmérkőzés kerül a képernyőre, majd a hétvégi élő közvetítések sorát az este hét óra után kezdődő OTP Bank Liga: Videoton FC - Ferencvárosi TC mérkőzéssel zárja az M4 Sport.
     Az élő adás mellett további extra sporttartalmak is elérhetőek az m4sport.hu portálon, valamint az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára.

    
     MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.