2017. augusztus 24., csütörtök 09:00

Rock your look! - A DEICHMANN és Ellie Goulding folytatják a sikeres együttműködést
    Budapest, 2017. augusztus 24., csütörtök (OTS) - Első saját, 2017-es tavaszi-nyári cipőkollekcióját követően a brit énekesnő, Ellie Goulding folytatja együttműködését a DEICHMANN-nal és jön az őszi-téli kollekció. Az új modellek értékesítése 2017. augusztus 28-án kezdődik a kijelölt üzletekben és online.

    
Az új, őszi-téli kollekció 40 modellje is mind magán viseli Ellie stílusjegyeit. Laza formák, elegáns bársony körömcipők, rockos bokacsizmák, klasszikus csizmák, trendi túrabakancsok és extravagáns overknee modellek várják a vásárlókat.

Erőteljes színek, anyag-sokféleségek, rocksztár szegecsek és szíjak invitálják az Ellie és divat-rajongókat, hogy dobják fel saját stílusukat.

"Rock your look" volt a mottó, eszerint válogatta össze az énekesnő Európa legnagyobb cipőkereskedelmi láncával, a DEICHMANN-nal közösen idei nyári cipőkollekcióját, amelyet elsősorban a tarka espadrille és wedge modellek illetve rockos sneakerek és elegáns fűzős cipők jellemeztek. A kollekciót februárban mutatták be az európai piacon Londonban.

Az első kampányhoz hasonlóan, az új kampányt most is Louie Banks sztárfotós fényképezte. A kísérő tévéreklám Emil Nava rendezésében - aki olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Rihanna, Selena Gomez, Calvin Harris és Ed Sheeran - betekintést enged a kulisszák mögé a brit popsztár koncertturnéján és így a néző közvetlen közelről ott lehet a színpadi hangpróbán vagy Ellie öltözőjében.

"Nagy öröm számomra, hogy folytatjuk a DEICHMANN-nal a sikeres együttműködést és az őszi-téli kollekciómmal saját stílusom egy további arcát is megmutathatom" - mondta Ellie Goulding.

Az új "Ellie Goudling for DEICHMANN" kollekció 2017. augusztus 28-tól érhető el a kijelölt üzletekben és az online shopban a www.deichmann.com oldalon.

A kollekció a DEICHMANN csoport 21 európai országának üzleteiben és online shopjaiban lesz kapható.

A tévéreklámot és fotókat készítette:

Grey Düsseldorf
CD: Gisela Kraft, AD: Julia Rosin
Client Service: Linda Koenen

Igazgató: Emil Nava
Fotós: Louie Banks
Produkció: Wanda

Vállalati kpacsolat:
Deichmann Cipőkereskedelmi Kft.
1134 Budapest, Kassák Lajos u. 19-25.
Herr Mónika
Marketing vezető
Monika_herr@deichmann.com

Ügynökségi kapcsolat
Mediator Reklámügynökség Kft.
1034 Budapest, Bécsi út 58.
Csikesz Dóra
Account manager
d.csikesz@mediator.hu

***

Az esseni (Németország) székhelyű DEICHMANN SE megalapítására 1913-ban került sor, a cég 100 százalékban az alapító család tulajdonában van. A vállalat piacvezető az európai cipőkereskedelemben és világszerte 38.000 munkatársat foglalkoztat. DEICHMANN név alatt működnek üzletek Németországban, Ausztriában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Csehországban, Dániában, Horvátországban, Lengyelországban, Litvániában, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Olaszországban, Oroszországban, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában és Törökországban. A csoport ezen kívül jelen van az Egyesült Államokban (Rack Room Shoes/Off Broadway), Hollandiában (vanHaren), Svájcban (Dosenbach/Ochsner/Ochsner Sport). Németországban a Roland SE is a cégcsoporthoz tartozik.
MyShoes SE üzleteivel a vállalat jelen van Németországban, Ausztriában és Svájcban. 2017-ben a vállalatcsoport megnyitja első üzleteit Franciaországban és Belgiumban.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.