2017. augusztus 18., péntek 15:14

Debreceni Virágkarnevál élőben a Duna World képernyőjén
    Budapest, 2017. augusztus 18., péntek (OTS) -

    Immáron kilencedik éve közvetíti élőben a közmédia az augusztus 20-i Debreceni Virágkarnevált. Az államalapítás ünnepén, vasárnap reggel nyolc órától Tatár Csillával és Takács Bencével, a közmédia ismert és népszerű műsorvezetőivel a Duna World nézői is átélhetik a hazai virágkultúra egyik kiemelkedő rendezvényét, ahol színpompás virágkocsikkal és művészeti produkciókkal találkozhatnak a televíziónézők.

Az érdeklődők a képernyőkön keresztül élőben láthatják a Szent Korona kocsit, a nyitókocsit, Esztergom, Nagyvárad és Debrecen, illetve a Debreceni Egyetem kocsijait, továbbá a Karnevál, a Világűr meghódítása, az Őslények világa, a Tiszta karnevál, a Szakképzésé a jövő!, az Összetartozás, a Flow-csapat, a Szárnyaló Debrecen, illetve a "D'aliás" sárkány álma tematikájú kocsikat.

Az ország egyik leglátványosabb kulturális fesztiváljának virágkocsis felvonulásán fellép többek között a Fantasy Tánc-Show, a Lesz Dance Tánc- és Sport Egyesület, a Debreceni Ifjúsági Fúvószenekar és Majorette Együttes, illetve a Debreceni Népi Együttes is. A fellépők színpadi táncokat, tradicionális és show mazsorettet, revü és látványtáncokat, latin-amerikai standard, továbbá versenytáncokat mutatnak be.

A rendezvényen fényfestéssel emlékeznek meg a reformáció 500. évfordulójáról, továbbá a csatorna felvételeket mutat be az Anna-bál szépéről, a veterán autó és motorfelvonulásról, továbbá a több ezer biciklis felvonulásáról is.

A közmédia segítségével idén is átélheti a virágkarnevál pazar felvonulását, részese lehet a felemelő rendezvénynek és szavazhat a legszebb kocsikra.

MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.