2017. augusztus 15., kedd 12:01

Életed Ritmusával a STRAND fesztiválra! - Nyerj páros napi belépőt a STRAND fesztiválra!
    Budapest, 2017. augusztus 15., kedd (OTS) -

    Ezer a dolog és még nincs meg a fesztiváljegy, ugyanakkor meg kéne hallgatni élőben Alle Farbent? Ezen a héten, egészen péntek este hétig esélyed nyílik rá, hogy napi páros - igen, kapásból kettő! - belépőt nyerj a 2017-es STRAND fesztiválra! Hogy mit kell tenned?

Hallgasd a Petőfi Rádiót reggel tíztől este hétig, augusztus 14-18-ig!

Mire érdemes figyelni?

Ha meghallod a nap sztárját és ismered a dal címét, akkor már csak a szerencsés kilencedik SMS beküldőnek kell lenned! Parov Stelar rajongók figyelem! A pénteki nyertes, a napi jegyen túl találkozhat az osztrák zenésszel is. Vidd el a párodat, vagy barátodat és bulizzatok egy nagyot a STRAND fesztiválon, a jegyet bízzátok az Életed Ritmusára, a Petőfi Rádióra!

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.