2017. augusztus 14., hétfő 09:56

Iskolakezdési akciókkal indítja az őszt a Neo Interactive és a Mastercard
    Budapest, 2017. augusztus 14., hétfő (OTS) - Ha vásárlásról van szó, az év egyik kiemelt időszaka az iskolakezdés és az azt megelőző tanszervásárlás. A Nyárzuhanás, amely a Neo Interactive és a Mastercard kezdeményezése, olyan egyedi és máshol nem elérhető akciókat nyújt a családoknak, melyekkel jelentősen csökkenthetik a kiadásaikat.

    Az eNET kutatása alapján a magyar online kiskereskedők 426 milliárd forint forgalmat bonyolítottak le a tavalyi évben, a legnépszerűbb online vásárlási cikkek között pedig ott találjuk az iskolakezdést is érintő számítástechnikai és ruházati cikkeket. A Karácsony és a Black Friday akciók idején is dinamikusan nő az online vásárlási kedv - mind a vásárlások száma, mind azok értéke harmadával nőtt az előző évhez képest. A Neo Interactive és a Mastercard ezekhez hasonló változást vár az iskolakezdés kapcsán is, ezért is hívták életre a Nyárzuhanás nevű oldalt.

A Nyárzuhanás nagy segítséget jelent az iskolai és egyetemi év előtt, hiszen amellett, hogy az érintettek az oldalon kedvezménnyel vásárolhatják meg a kiszemelt termékeket, bankkártyájukkal gyorsan, egyszerűen és biztonságosan is fizethetnek - mindezt az otthonuk kényelmében. Ráadásul a vásárlást már nem csak online rendezhetik bankkártyával, de a legnagyobb futárcégeknél utánvétes kiszállításnál is.

A Nyárzuhanás olyan kezdeményezés, amely az Internetes Vásárlás Napjához, vagy a Black Friday-hez hasonlóan az online vásárlás előnyeire hívja fel a figyelmet. Az augusztus 14. és 20. között tartó akció is ebbe a sorba illeszkedik bele, de az időzítését a szervezők az iskolakezdéshez igazították, így segítve a családokat abban, hogy gördülékenyen készülhessenek az új tanévre.

"A Mastercard korábbi kutatásaiból azt láttuk, hogy a magyarok elsősorban a kényelem miatt választják az online vásárlást, e mellett pedig fontos szempont számukra az is, hogy sorban állás nélkül jussanak a kívánt termékekhez. Ez különösen fontos az év olyan kiemelt időszakában, mint az iskolakezdés, hiszen rengeteg tanszert kell beszerezni. Szívesen álltunk a Nyárzuhanás kezdeményezés mellé, hiszen a gyors, egyszerű és biztonságos online vásárlással több ideje marad a családoknak arra, hogy a vakáció utolsó pillanatait is kiélvezzék." - mondta Eölyüs Endre a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.