2017. augusztus 11., péntek 16:50

Atlétikai világbajnokság, futball és a Székely kerékpár körverseny az M4 Sport hétvégi kínálatában
    Budapest, 2017. augusztus 11., péntek (OTS) - Ezen a hétvégén az atlétikai világbajnokságé, az NB I-es és NB II-es futballmérkőzéseké és a strandröplabdáé a főszerep a nemzeti sportcsatornán.

        Reggel kilenckor élőben kapcsolunk Csíkszereda mellé a  11. Székely kerékpár körverseny harmadik napjára. 10.45-kor Hargita megyéből a Temze mellé költözik az élő közvetítés, ugyanis a londoni atlétikai világbajnokság versenyszámai veszik át a stafétát az M4 Sport csatornán. 15.25-től az UEFA szuperkupa Real Madrid - Manchester United mérkőzés ismétlését vetíti a csatorna, majd este fél hattól az OTP Bank Liga: Budapest Honvéd - Újpest FC mérkőzést láthatják élőben a nézőink. 20.20-től szintén az OTP Bank Liga keretein belül a Videoton FC és a DVSC összecsapását láthatják az érdeklődők. A nemzetközi és magyar focimérkőzések után 22.45-től az atlétikai világbajnokság versenyszámai térnek vissza újra a képernyőre.
     Vasárnap reggel kilenctől  kapcsoljuk Londont. 13.20-tól a Strandröplabda Magyar Bajnokság női és férfi döntőjét láthatják a nézőink. A vasárnap sem maradhat labdarúgás nélkül, az NB II-es - BFC Siófok - ETO FC Győr mérkőzést 16.45-től élőben követhetik a nemzeti sportcsatornán. A hétvégi élő közvetítések sorát vasárnap este fél kilenckor, az atlétikai világbajnokság közvetítésével zárja az M4 Sport.
     Az élő adás mellett további extra sporttartalmak is elérhetőek az m4sport.hu portálon, valamint az M4 Sport telefonos alkalmazásban.

     MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.