2017. augusztus 11., péntek 12:44

Gasztroangyal, Tóth János, Top secret és Vanília égbolt a közmédia hétvégi műsorán
    Budapest, 2017. augusztus 11., péntek (OTS) - Ezen a hétvégén is folytatódnak Tóth János kalandjai, főszerepben Mucsi Zoltánnal, majd Gasztroangyal és a közönségsiker francia vígjáték, a Taxi mellett a Vanília égbolt várja a közmédia nézőit a hétvégén.

    Szombaton 16.25-től vetíti a Duna Tóth János kalandjait. Délután öttől a Gasztroangyalt, este fél nyolctól pedig a Taxi című nagysikerű francia akcióvígjátékot láthatják a közmédia főcsatornájának nézői. A Duna World 21.35-től a Hannibál tanár úr című 1956-ban készült kultikus magyar filmdrámát kínálja Szabó Ernő, Kiss Manyi és Gobbi Hilda főszereplésével.

Az M2 Petőfi TV 20.15-től sugározza az Egyszer volt, hol nem volt című amerikai kalandfilmsorozatot. Az M3 23.30-tól a Falusi idillel várja a klasszikus filmek kedvelőit. Az M5-ön pedig 18.15-től látható a Tőkéczki és Takaró: történelem és irodalom mindenkinek című ismeretterjesztő sorozat következő része.

Vasárnap 13.20-tól Múzeumtúrára invitál a Duna a Franciaországban található Ussé-i kastélyba, este fél nyolc után pedig a Jackie Chan: Az elveszett zsaru című film látható a Dunán. A Duna Word szintén vasárnap, 19.25-től tűzi műsorára a Hazajáró című magazinműsort.

Az M2 15.40-től Grimm meséiből: Öcsi és Nővérke kalandjaival várja a kicsiket, az M2 Petőfi TV vasárnap esti filmklubjában pedig 21.10-től a Vanília égbolt című amerikai film lesz látható Tom Cruise, és Nicole Kidman főszereplésével. Az M3 vasárnap este a Top secret című 1984-es amerikai-angol akcióvígjátékot vetíti Val Kilmer és Omar Sharif alakításával. Az M5 csatornán pedig este hat órától tekinthető meg a Michael Palin: Új Európa című angol dokumentumsorozat következő része.

MTVA Sajtóosztály
    

     -------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.