2017. augusztus 10., csütörtök 15:02

Személyi változás a Magyar Posta menedzsmentjében
    Budapest, 2017. augusztus 10., csütörtök (OTS) - Majláth Zsolt László a Magyar Posta Zrt. operációs vezérigazgató-helyettese 2017. szeptember 1-jétől a Pénzjegynyomda Zrt. vezérigazgatója lesz.

    Majláth Zsolt László 2016. augusztus 12-től a Magyar Posta Zrt. igazgatóságának tagja, 2016 októberétől pedig a Társaság operációs vezérigazgató-helyettese.
A szakember az elmúlt csaknem egy évben a logisztikai, ingatlangazdálkodási és hírlapterjesztési területért felelt és sikeresen valósította meg azok fejlesztését a Társaság rövid és középtávú terveinek megfelelően.

Kiemelt feladata volt a Posta csomaglogisztikai tevékenységének új alapokra helyezése, a meglévő piaci vezető szerep megőrzése a csomaglogisztikai ágazatban. Tevékenységének eredményeképpen az időszaki küldeményfelfutások is sikeresebben kezelhetők, mint ahogy azt az idei húsvéti ünnepekkor az ügyfelek tapasztalhatták.

Az operációs vezérigazgató-helyettes felelt továbbá a Posta új logisztikai központját célzó projekt létrehozásáért, amely a Társaság további működése és fejlődése szempontjából a legjelentősebb, az utóbbi évtized legnagyobb költségvetésű stratégiai fejlesztése lesz a következő 2-3 évben.

Majláth Zsolt László pályafutását szeptember elsejétől a Pénzjegynyomda Zrt. vezérigazgatójaként folytatja. A Magyar Nemzeti Bank tulajdonában lévő társaságnál egyébként korábban, 1998 és 2011 között már dolgozott, 2008-tól annak termelési-műszaki igazgatója volt.

A Magyar Posta Zrt. köszöni Majláth Zsolt László eredményes munkáját, az új felkéréséhez pedig sok sikert kíván!

A Magyar Posta Zrt. rövidesen megnevezi új operációs vezérigazgató-helyettesét.

Magyar Posta Zrt.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.