2017. augusztus 9., szerda 13:36

Integrált komposzt mérési rendszer fejlesztése
    Budapest, 2017. augusztus 9., szerda (OTS) - Moduláris, integrált mérési rendszer fejlesztését kezdte meg a Profikomp Környezettechnika Zrt. a KFI_16-1-2016-0126 számú projekt keretében 2016. 11. 22-én Gödöllőn.

    A projekt célja egy olyan komposzt mérési rendszer prototípusának elkészítése, amely több különféle szerves hulladékkezelési rendszerbe is beilleszthető, és használatával garantálható a minőségi komposzt előállítás.
Az EU körforgásos gazdaságra történő átállás programjában kiemelkedő szerepet kap a biológiailag lebomló hulladékokból készülő szerves trágyák előállítása. Az ilyen típusú szerves trágyákhoz felhasznált komposztoknak meg kell felelni a magasabb minőségi követelményeknek is.
A projekt keretében kidolgozásra kerülő mérési rendszer ezeknek a magasabb minőségi követelményeknek megfelelő, innovatív megoldás lesz.
A fejlesztés során nagy hangsúlyt fektetünk a moduláris felépítés kialakítására és a mérőrendszer igény szerinti bővíthetőségére is.

www.profikomp.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.