2017. augusztus 9., szerda 12:11

Vörösmarty Mihály: Csongor és Tünde
    Budapest, 2017. augusztus 9., szerda (OTS) -

    A Gyulai Várszínház harmadik és egyben utolsó bemutatója Vörösmarty Mihály: Csongor és Tünde című drámai költeménye, amellyel zárul a Gyulai Várszínház 54. évada. A boldogságkeresés meséjét az innovatív színházi rendező, Balázs Zoltán állítja színpadra augusztus 11-én és 12-én. A Vörösmarty szövegében egymásra vetülő gondolati síkok és komplex-tükröződések adta lehetőségeket kiaknázva többdimenziójú kirakós játékot tervez a rendező. A produkcióban olyan jeles művészek működnek közre, mint Szilágyi Ágota, Sipos Marianna, Tankó Erika, Kéringer László, Fekete János "Jammal", Denk Viktória, Bödők Zsigmond, Bartha Lóránd, Balogh Eszter és Sáry László zeneszerző.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.