2017. június 9., péntek 10:52

Sajtómeghívó
    Budapest, 2017. június 9., péntek (OTS) - Hogyan javítható az időskori életszínvonal az ingatlanvagyon felhasználásával? Ezt a kérdést vizsgálta az Andrássy Egyetem külföldi partnereivel az EU tagállamaiban.

    Az eredményeket 2017. június 23-án, 9:30-11:30 között mutatjuk be a The Future of Old Age Provision: Demographic Change, Financial Services and Residential Property című szakértői találkozón, amelyre ezúton meghívjuk (tolmácsolást biztosítunk).
További információ és regisztráció: http://www.andrassyuni.eu/en/events/the-future-of-old-age-provision-demographic-change-financial-services-and-residential-property.html
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.