2017. május 11., csütörtök 13:50

Önfeledt szórakozás - két bohózat és egy vígjáték - a Thália Színház 2017/2018-as színházi évadában
    Budapest, 2017. május 11., csütörtök (OTS) - A következő színházi évad nagyszínpadi bemutatóinak sorát Michael Frayn Balmoral című, fergeteges bohózatának magyar változata, a Csoda korban élünk nyitja. A Hamvai Kornél átdolgozásában készült "retróbohózatban" mindenki előtt csak egy kiút marad: hogy más bőrébe bújik. A darab főbb szerepeiben Nagy Viktort - aki az új évadtól a Thália Színház művészeinek csapatát erősíti -, Szervét Tibort, Tamási Zoltánt és Schell Juditot láthatják. Az előadás 2017. október 7-én kerül először színre, rendezője Kelemen József lesz.

    A bohózatot a Premierajándék című vígjáték követi, melyben Csányi Sándor rendezőként debütál. A színház színészei pedig eljátsszák Oscar Wilde Lady Windermere legyezője című vígjátékát. És a teljes próbafolyamatot. És önmagukat. És egymást. Mindent, amin a közönség nevet és amin ők nevetnek, és ami a jelen lévő rendezőt, Csányi Sándort ihleti és bolondítja. A különleges produkciót 2017. december 2-től láthatja a közönség Tóth Eszter, Mózes András és Schell Judit főszereplésével.

A nagyszínpadi bemutatók sorát 2018. február 24-én Claude Magnier legendás bohózata, az Oscar zárja. Louis de Funés 13 év alatt több mint hatszázszor játszott szerepét - amit később filmen Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon - most Nagy Viktor alakítja majd. További szerepekben többek között Gubás Gabi, Bán Bálint és Szabó Erika lesz látható. Rendező: Vida Péter.

Az új évad, szokás szerint, a Vidéki Színházak Fesztiváljával indul - 2017. szeptember 4. és 10. között összesen 9 előadás kerül színre -, melyet 2018 tavaszán tervezetten a Humorfesztivál és a Határon Túli Magyar Színházak Szemléje követ.

A Thália Színház az idei évadhoz hasonlóan ismét kedvezményes bérletkonstrukciókkal - Premier, Klasszik, Prémium, Lady's Night és Randevú bérletekkel - várja az érdeklődőket, melyek megvásárolhatók a színház jegypénztárában és weboldalán.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.