2017. április 20., csütörtök 08:31

Az ELMŰ-ÉMÁSZ közleménye a viharkárok által az áramszolgáltatásban okozott fennakadásokról
    Budapest, 2017. április 20., csütörtök (OTS) - A tegnapi napon érkezett váratlan lehűlés és viharos szél Észak-Magyarország területén is okozott fennakadásokat a villamosenergia-szolgáltatásban.

    Az ELMŰ-ÉMÁSZ folyamatosan nagy erőkkel dolgozik a hibák elhárításán. Az erőfeszítések eredményeként Pest megyében a ma reggel 06.00 órai adatok alapján már nincs fogyasztó villamosenergia-szolgáltatás nélkül.

A Mátra területén még közel 3700 fogyasztó esetében nem állt helyre a villamosenergia-szolgáltatás, ezeken a területeken - szükség szerint a Katasztrófavédelemmel együttműködve - továbbra is nagy erőkkel dolgozunk.

Ügyfeleink megértését és türelmét köszönjük.

Budapest, 2017. április 20.

ELMŰ-ÉMÁSZ
Dr. Boross Norbert
Kommunikációs igazgató
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.