2017. április 20., csütörtök 08:31

Az ELMŰ-ÉMÁSZ közleménye a viharkárok által az áramszolgáltatásban okozott fennakadásokról
    Budapest, 2017. április 20., csütörtök (OTS) - A tegnapi napon érkezett váratlan lehűlés és viharos szél Észak-Magyarország területén is okozott fennakadásokat a villamosenergia-szolgáltatásban.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ folyamatosan nagy erőkkel dolgozik a hibák elhárításán. Az erőfeszítések eredményeként Pest megyében a ma reggel 06.00 órai adatok alapján már nincs fogyasztó villamosenergia-szolgáltatás nélkül.

A Mátra területén még közel 3700 fogyasztó esetében nem állt helyre a villamosenergia-szolgáltatás, ezeken a területeken - szükség szerint a Katasztrófavédelemmel együttműködve - továbbra is nagy erőkkel dolgozunk.

Ügyfeleink megértését és türelmét köszönjük.

Budapest, 2017. április 20.

ELMŰ-ÉMÁSZ
Dr. Boross Norbert
Kommunikációs igazgató

Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.