2017. április 4., kedd 08:50

DXC Technology a digitális átalakulás vezetőjeként indul, segítséget nyújtva globális vállalatoknak és közszektoros ügyfeleknek a változásokból adódó lehetőségek kihasználásában
    Tysons, Virginia, USA, 2017. április 4., kedd (APA/OTS) - A CSC és a HPE vállalat Enterprise Services üzletágának egyesüléséből induló új vállalat és új márkanév

    -    25 milliárd dolláros éves bevételű vállalat, amely minden iparágból közel 6000 ügyfelet szolgál ki 70 országban, lefedve minden fontos globális régiót.
-    Arra összpontosítunk, hogy minél nagyobb értéket teremtsünk ügyfeleinknek, partnereinknek és részvényeseinknek, illetve növekvő lehetőségeket biztosítsunk munkatársainknak.
-    170.000 munkatárssal elköteleztük magunkat, hogy új technológiákba fektetünk be és fejlesszük azokat.
-    Kiterjedt partnerhálózatunkkal együttműködéseket ösztönzünk és technológiai függetlenségünket hasznosítjuk.
-    A szállítások és adatközpontok következő generációjának hálózata a leghatékonyabb informatikai szolgáltatások globális szintű nyújtásához és hozzáféréséhez.
-    Az első évben a lezárás után kb. 1 milliárd dolláros értékű szinergia várható, az első év végére a run-rate 1,5 milliárd dollár.
-    Kereskedés a New York-i értéktőzsdén (NYSE) a "DXC" azonosítón.

"A DXC Technology a világ vezető digitális átalakulás partnere Észak-, Közép- és Dél-Európában." - mondta Michael Eberhardt, alelnök és ügyvezető igazgató. "Az újonnan egyesült vállalatnak már a teljes régióban erős üzleti gyökerei vannak. A DXC globális és független szolgáltató vállalat technológiai partnereivel együtt testre szabott átalakulási ütemtervet hoz létre ügyfelei számára, amely jelentős gyakorlati tapasztalatra, a legjobb megoldásokra, mérhető infrastruktúrára és az ütemtervek végrehajtására szolgáló alkalmazásokra alapul."

Észak- & Közép-Európa (NCE) a hat DXC Technology régió egyike. Az NCE régió 33 országa magában foglalja Skandináviát Északon, Kelet-Európa államait és Közép-Európa szívét, beleértve Németországot, az Európai Unió legnagyobb gazdaságát.

Bővebb információkat, valamint ügyfeleink idézeteit és képeit a Newsroom oldalon találja:  http://www.dxc.technology/newsroom

Kapcsolattartó személyek
- Richard Adamonis, Corporate Media Relations, +1862.228.3481, radamonis@dxc.com
- Neil DeSilva, Global M&A and Investor Relations, +1703.245.9700, neildesilva@dxc.com
- Natasha Sandoval, Media Relations NCE Region, +41 79 444 43 20, natasha.sandoval@dxc.com
- Carolin Treichl, Media Relations NCE Region, +43 664 325 33 60, ctreichl@dxc.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.