2017. február 21., kedd 11:03

Az Air Max Nap alkalmából a Nike bemutatta új kollekcióját, amelynek legkülönlegesebb darabja az újonnan piacra kerülő Nike Air VaporMax (1. rész)
    Beaverton, Oregon állam, Amerikai Egyesült Államok , 2017. február 21., kedd (Business Wire/OTS) - A Nike három évvel ezelőtt rendezte meg először az Air Max Napot, reagálva a minden idők legkedveltebb sportcipője iránt megnyilvánuló nemzetközi rajongásra. A Nike ma ismét útjára indította az azóta hagyománnyá vált éves rendezvénysorozatot, amelynek fénypontja az Air Max Nap és a régóta várt Nike Air VaporMax bemutatása.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: http://www.businesswire.com/news/home/20170220005163/en/

A Nike idei, március 26-i Air Max Napja ezúttal a legelső Air Max modell, az Air Max 1 piacra kerülésének 30. évfordulóját ünnepli. Az AM1-nél először alkalmazott innovatív légbetét technológiának és a futók teljesítményét jelentősen megnövelő különleges kialakításának köszönhetően az ikonikus modell megjelenését követően igen hamar az egyik legkedveltebb sportcipő lett szerte a világon. Márciusban a Nike jó néhány retro modellt, régebbi modellek számos újragondolt, felfrissített változatát és több újdonságot is piacra dob. Az Air legújabb változatai, köztük a nagy várakozással övezett Nike Air VaporMax, szintén a Nike sportolók igényeinek legteljesebb kiszolgálása iránti elkötelezettsége jegyében születtek. A minden eddiginél erősebb és rugalmasabb talppal bíró új termék tökéletes válasz a fogyasztók igényeire.

"A Nike Air VaporMax a legjobb példa arra, mit lehet elérni, amikor egy tervezőcsapat tagjainak szerteágazó tapasztalatait egységes egésszé formálva alkotunk meg egy terméket. A legújabb technológiára támaszkodva, a lehetetlen határainak feszegetésével a lehetőségek egész tárháza nyílik meg előttünk. Ahogyan az Air viselői soha nem fáradnak el a futásban, a képzeletünknek is csak a végtelen szab határt" - magyarázta John Hoke, a Global Design for Nike divízió elnökhelyettese.

Az Air az 1979-es Air Tailwind bevezetése óta a Nike egyik alapmodellje. Az azóta eltelt évtizedek során a termékcsalád szerte a világon a fogyasztók egyik legnagyobb kedvencévé vált: a hatalmas, lelkes fogyasztói rajongótábor újra és újra lendületet és ihletet adott a tervezőknek az egyre tökéletesebb modellek megalkotásához. Merész színállásaival, innovatív anyagaival és a különleges légbetét technológiával a Nike Air forradalmi változásokat hozott a sportcipő ágazat számára. A légbetét ugyan az első nyolc évben még inkább csak érezhető volt, semmint látható, de az 1987-ben piacra dobott Air Max talpában már mindenki láthatta, mi teszi olyan rugalmassá a lábbelit. És ez még csak a kezdet volt - a futócipők után a légbetét hamarosan megjelent a kosárlabdacipőkben, az edző- és a teniszcipőkben, és a légbetétes sportcipők rövid idő alatt a világon mindenhol a sportos életstílus áhított jelképévé váltak. A mozgást megkönnyítő, tartós, forradalmian új és gyönyörű kialakítású termékcsalád rendkívül gyorsan belopta magát a fogyasztók szívébe.

Az évtizedek során a Nike Air technológia az ágazat fejlődésének egyik motorjává vált, és a cég továbbra is úttörő szerepet játszik a sportcipők talpkialakítása terén. A Nike Air VaporMax, amelyben redukálták a lábat és a légbetétet elválasztó rétegek számát, még teljesebbé teszi a sportolók számára a "levegőn járok" érzést. Ennek az újításnak és a tervezők elkötelezettségének köszönhetően a fogyasztók ismét egy rajongásig szerethető terméket kapnak, amely minden bizonnyal sokáig az egyik első számú kedvencük lesz, és amely minden tekintetben megfelel a Nike Air Max modellekkel szembeni magas szintű elvárásoknak.

Az idei rendezvénysorozat az innovatív Nike Air Max család eddigi legszélesebb körű ünneplése, amelynek során nyolc új modell kerül forgalomba, és március 26-án a Nike Air VaporMax is elérhetővé válik a fogyasztók számára:
     Női Nike Air Max Jewell (kiskereskedelmi forgalomban: március 8-tól)
     Nike Air Max 90 Ultra Flyknit (kiskereskedelmi forgalomban: március 2-tól)
     Nike Air Max 1 atmos Elephant
     Nike Air Max 1 Anniversary
     Nike Air Max 1 Ultra 2.0 LE
     Nike Air Max LD-Zero
     Nike Air Max 1 Master
     Nike Air VaporMax (kiskereskedelmi forgalomban: március 26-tól)

A fogyasztók 2016-os szavazatai alapján a cég ismét megjelenteti a Nike Air Max 1 atmos Elephantot, amely az Air termékcsalád új tagjaival együtt kerül újra piacra. A női Nike Air Max Jewell szintén a második számú kedvenc a női Air Max családban. A Nike Air Max 90 Ultra Flyknit pedig mindent tud, amit a fogyasztók elvárhatnak: a magas minőségű, lélegző, a lábat rendkívül jól megtámasztó Flyknit felső és a jól idomuló, gyors, erős, gyönyörű és könnyű légtalp, az Air gondoskodik erről.

Az új termékek a bemutató után világszerte elérhetők lesznek kiskereskedelmi forgalomban. További információkért kérjük, használja a Nike+ SNKRS Appot. (folyt.)



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.