2017. január 30., hétfő 16:50

Átadásra került a PRIX ADVOCATUS díj
    Budapest, 2017. január 30., hétfő (OTS) - Első alkalommal került átadásra 2016 decemberében a PRIX ADVOCATUS díj. A díjat párizsi és budapesti ügyvédek, a Jacques Varoclier (VAROCLIER Avocats) és dr. Kun Péter (KUN & PARTNER) alapították azzal a céllal, hogy fiatal jogászokat aktuális témákat feldolgozó, eredeti és színvonalas pályamunkák elkészítésére ösztönözzenek. Az alapítók által felkért zsűri döntése alapján a 2016. évi PRIX ADVOCATUS nyertese a francia nemzetiségű Marylou Le Roy lett "A jog megmérettetése a közösségi fogyasztás platformjai által" című munkájával.

A díj 2016. december 16.-án került átadásra a Budapesti Ügyvédi Kamarában ünnepélyes keretek között. A díjazott 3000 euró összegű egyszeri pénzbeli támogatásban részesült, egyidejűleg Szutor Gabriella képzőművész külön erre az alkalomra készített műalkotása is átadásra került részére.

További információ: www.prixadvocatus.eu/edition2016

Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.