2017. január 30., hétfő 11:55

Több mint kétmillió vitaminkapszulát adományozott az Egis nehéz sorsú családoknak
    Budapest, 2017. január 30., hétfő (OTS) -

    Az egészségmegőrzés hatalmas kihívást jelent a szegénységben élő családok számára, ahol a legkisebb betegség is fokozott kockázatot, súlyos szövődményeket, nem várt kiadásokat eredményezhet. Az Egis Gyógyszergyár Zrt. e veszélyek csökkentése érdekében közel 50 000 doboz, együttesen több mint kétmillió darab C-vitamin kapszulát adományozott a hazai rászorulóknak az elmúlt két évben. Az összesen körülbelül 100 millió forint értékű termékadományokat a Gyermekétkeztetési Alapítvány juttatta el a legnehezebb sorsú települések lakóihoz a Szegények Patikája programsorozat keretében. A támogatássorozattal közel 20 ezer, nehéz körülmények között élő család egészségmegőrzéséhez járult hozzá az Egis.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.