2017. január 25., szerda 16:16

Új mentor- és ösztöndíjprogram a jövő női vezetőinek
    Budapest, 2017. január 25., szerda (OTS) - "Sokszínűség és digitális fejlődés" néven ösztöndíjprogramot indít az Andrássy Egyetem (AUB), mely a 2017/18-as tanév első félévében indul és elsősorban szakmai és vezetői készségeik fejlődésében támogatja az egyetem Vezetés és szervezés szakon tanuló tehetséges női hallgatóit - a jövő női vezetőit.

    Az ösztöndíjprogram a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) és a budapesti Német Nagykövetség fővédnökségével, illetve a Budapest Airport Zrt., az innogy Hungaria Kft., a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., a PHOENIX Hungaria Holding Zrt., a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. és a Siemens Zrt. együttműködésével valósul meg.

Az együttműködési megállapodás ünnepélyes aláírásával indult el az ösztöndíjprogram, mely egyezményt 2017. január 24-én Dr. Maruzsa Zoltán, az Oktatási Hivatal elnöke, Gabriel A. Brennauer, a DUIHK ügyvezető elnöke és Kristina Steltzer, a budapesti Német Nagykövetség gazdasági osztályának vezetője jelenlétében Prof. Dr. Masát András, az AUB rektora, valamint a partnercégek képviselői láttak el kézjegyükkel.

További információ az ösztöndíjprogramról: http://www.andrassyuni.eu/hu/oktatas/kepzeseink/vezetes-es-szervezes/sokszinuseg-es-digitalis-fejlodes-osztondijprogram-noknek.html

Sajtókapcsolat: Gintner Borbála (pressestelle@andrassyuni.hu)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.