2017. január 16., hétfő 10:10

A Cummins Inc. nem használ hatástalanító berendezéseket és elkötelezett a kibocsátási normáknak való megfelelés iránt
    Columbus, Indiana állam, USA, 2017. január 16., hétfő (Business Wire/OTS) - A Cummins nem szállít motorokat a kérdéses FCA termékekhez - A Cummins Inc. (NYSE: CMI) ma kijelentette, hogy nem szállít motorokat azokhoz az FCA (Fiat Chrysler Automobiles N.V.) gépjárművekhez, amelyek az Amerikai Környezetvédelmi Hivatal (Environmental Protection Agency) által ma kiadott szabálysértési értesítés (Notice of Violation) tárgyát képezik, továbbá a Cummins nem került megnevezésre ebben a szabálysértési értesítésben.

    A Cummins nem használ hatástalanító berendezéseket, és elkötelezett a kibocsátási normáknak való megfelelés iránt. A Cummins tevékenysége hosszú távra visszamenőleg átlátható, és tevékenységét a szabályozó hatóságokkal együttműködve végzi a kibocsátási követelmények kidolgozása és az azoknak való megfelelés érdekében.

Amit a Cummins-ról tudni kell…

A Cummins Inc., meghajtó egységeket gyártó globális cég, amelynek egymást kiegészítő üzleti egységei dízel- és földgázüzemű motorokat és ezzel kapcsolatos technológiákat tervez, gyárt, forgalmaz és javít, ideértve üzemanyag-ellátó, vezérlő-, légmozgató és szűrőrendszereket, kibocsátásszabályozást szolgáló megoldásokat, és elektromosáram-fejlesztő rendszereket. A Cummins, amelynek székhelye Columbusban, Indiana államban (USA) található, jelenleg megközelítőleg 55200 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, és mintegy 190 országban és területen áll ügyfelei rendelkezésére egy körülbelül 600 saját tulajdonában lévő és független forgalmazó által birtokolt, továbbá mintegy 7200 kereskedői tulajdonban lévő egységből álló hálózat révén. A Cummins 2015-ben 19,1 milliárd USA dolláros forgalmat bonyolított, amelyből 1,4 milliárd USA dollárnyi profitot ért el. A sajtóközlemények a következő internetes címen találhatók: www.cummins.com. Kövesse a Cummins-t a Twitteren (www.twittter.com/cummins) és a YouTube-on (www.youtube.com/cumminsinc)!

Előremutató állításokra vonatkozó közlemény
A jelen sajtóközleményben szereplő, nem tényadatoknak minősülő állítások az Amerikai Egyesült Államok Magánértékpapírokra vonatkozó peres eljárások reformjáról szóló 1995. évi törvénye (Private Securities Litigation Reform Act of 1955) szerinti előremutató állításoknak tekintendők, ideértve a jövőre vonatkozó előrejelzéseinkre, iránymutatásokra, előzetes eredményekre, várakozásainkra, reményeinkre, véleményünkre és szándékainkra vonatkozó állításokat is. Ezek közé az előremutató állítások közé tartoznak, de nem korlátozódnak ezekre, a 2016-os év egészére vonatkozó árbevétellel kapcsolatos várakozásainkra és terveinkre vonatkozó állítások. Tényleges jövőbeli eredményeink az ezekben az előremutató állításokban előre jelzett eredményektől több tényező következtében is eltérhetnek, ideértve, de nem kizárólag, a következőket: globális kibocsátási normák elfogadása és bevezetése; az energia ára és rendelkezésre állása; az infrastrukturális fejlődés üteme; a vevők közti fokozódó globális verseny; általános gazdasági, üzleti és finanszírozási feltételek; kormányzati intézkedések; ügyfeleink üzleti stratégiájának változásai; a versenytársak árazással kapcsolatos lépései; a költségek fluktuációja; a munkavállalókkal való kapcsolatok alakulása; valamint egyéb, az egyéb Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission) bizonyos időközönként benyújtott beadványainkban, ideértve különösen a 10-K jelű nyomtatványon benyújtott 2015. évi Éves jelentés Risk Factors (Kockázati tényezők) címe alatt részletesen ismertetett kockázatokat. A részvényeseket, az esetleges befektetőket és a sajtóközlemény egyéb olvasóit egyrészt arra kérjük, hogy gondosan mérlegeljék ezeket a tényezőket az előremutató állítások értékelése során, másrészt arra intjük, hogy ne támaszkodjanak túlzott mértékben az ilyen előremutató állításokra. Az itt közölt előremutató állítások kizárólag a jelen sajtóközlemény megjelenésének idején fennálló állapotokra vonatkoznak, és a vállalat nem vállal felelősséget semminemű előremutató állításnak új információk felmerülése, jövőbeli események bekövetkezése vagy egyéb okok miatti nyilvános frissítéséért vagy módosításáért. A teljesítményünket esetlegesen befolyásoló tényezőkről részletes információk az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez benyújtott beadványainkban találhatók, amelyek a következő internetes címen állnak rendelkezésre: http://www.sec.gov, illetve elérhetők honlapunkon (http://www.cummins.com) az Investor Relations (Befektetői kapcsolatok) aloldalon.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170112005824/en/

Kapcsolat:
Cummins Inc.
Jon Mills, 317-658-4540
Director, External Communications
Jon.mills@cummins.com
Forrás: Cummins Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.