2016. november 24., csütörtök 09:45

Kiskőrös kincse
    Budapest, 2016. november 24., csütörtök (OTS) - Magyarország egyik legnagyobb szeszipari üzeme a sok éves kommersz ital előállítás után most a pálinkák irányába fordult.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20161124_001.jpg

A Kunság-Szesz Szeszipari Zrt. 1994-ben indult családi vállalkozásként, mára az ország egyik legnagyobb szeszipari üzemévé nőtte ki magát.
A nem rég nyitott pálinkafőzde, az ország egyik legnagyobb pálinkagyártó üzeme, évi több ezer liter kiváló minőségű pálinka előállítására alkalmas. Az új gyáregységben a legmodernebb pálinkafőző berendezéseket használják, melyek alkalmasak egylépcsős és kisüsti pálinkák gyártására is.
Az új pálinkák a Mátyás termékcsaládon belül kerültek piacra Mátyás Pálinkák néven különböző gyümölcsös íz variációban.

Elérhetőségek:
6200 Kiskőrös, Bánffy u. 35-37
Tel.:+36 78 414-140
E-mail: info@kunsagszesz.hu
www.kunsagszesz.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.