2016. november 22., kedd 14:13

Újra félmillió fölött a hegyi doktor nézettsége!
    Budapest, 2016. november 22., kedd (OTS) - A német sorozat az utóbbi időben magas nézettséggel tűnik ki az MTVA által vásárolt filmsorozatok közül. Az előző héten csütörtökön 528 ezer néző követte A hegyi doktor - Újra rendel 8. évadát. A múlt héthez képest a mostani hétfői adat 34 ezerrel több nézőt mutat: tegnap 562 ezer tévénéző látogatta Dr. Martin Gruber rendelőjét.

    A második legnézettebb műsor a hét első napján a Maradj talpon! volt 411 ezer nézővel. A Kékfény mindig is kiemelt figyelmet kap a nézőinktől, tegnap 359 ezer néző követte a bűnügyi magazin műsorát. A Duna Televízión nézték a legtöbben a közmédia Híradóját, amely este hat órakor 238 ezer nézőt vonzott.

Tegnap a Jegesmedvék az Acélbikákkal csaptak össze az M4 Sport műsorán, 19 ezer nézőnk pedig azt is tudja, hogy ez a MOL liga Dunaújváros-Diósgyőr Jégkorong rangadóját jelenti. Érdemes figyelni az M4 Sport weboldalát is, hiszen itt megtalálható minden ami jégkorong.

Az M2 műsorán az Eperke legújabb kalandjai 83 ezer nézőt ültetett a tévékészülékek elé. A csatorna legnézettebb műsora az Élet megy tovább c. romantikus sorozat volt.

További érdekesség, hogy egy forradalmi portréfilmet is megnéz százezernyi néző: a 13.04-től vetített Az én '56-om portré 103 ezer főt vonzott.

Mivel a közmédia a közszolgálati feladatai alapján a teljes társadalom számára kínál tartalmakat, a nézettségi és elérési adatokat a teljes népességre vonatkozóan tesszük közzé. A Nielsen mérése alapján ez a 4 éves és annál idősebbek köre.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.