2016. november 7., hétfő 16:50

Futtassuk be együtt a művészeted!
    Budapest, 2016. november 7., hétfő (OTS) - A Godot Galéria pályázatot hirdet fiatal, feltörekvő és szélesebb közönséghez eljutni akaró képzőművészek és designerek számára.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20161107_001.jpg

2016 decemberében megrendezésre kerül a Godot Pop-Up Kiskarácsony - Kortárs művészetet minden karácsonyfa alá! kiállítás és karácsonyi vásár a Godot Galéria szervezésében az Antik PLACC-cal egy időben és együttműködésben. A kezdeményezés célja, hogy az alkotások a kortárs művészetek iránt érdeklődő teljes közönség számára elérhető áron váljanak hozzáférhetővé, gyűjtővé téve az egyszeri kiállításlátogatót is. Az eseménynek a Klauzál téri Vásárcsarnok ad otthont.

Minden fiatal művész pályázhat. A kiválasztott művek árát az alkotókkal közösen, "gerilla árazás" jegyében, határozzák meg.

A beküldendő műveket két kategóriában - Képzőművészet (fotó, festmény, szobor grafika., stb) illetve Design - várják 2016. november 24. 12.00 óráig a godotpalyazat@gmail.com e-mailcímre.

A szervezők 1 fődíjat és 5 különdíjat ítélnek oda a legjobb alkotások beküldőinek. A pályázat fődíja önálló kiállítás megrendezése a Godot Galériában. Különdíjként a Galéria 5 fő számára lehetőséget nyújt a 2017-ben induló Godot Mezőszemerei Művésztelep alkotótáborában való 7-10 napos részvételre, ahol a művészek szállást, étkezést és anyagköltséget kapnak munkájukhoz. Az ott készült alkotásokból a Godot Galéria kiállítást rendez.

A pályázatról bővebb információt a Godot pop-up és a Godot Pop-Up Kiskarácsony facebook oldalakon és a http://palyazatok.org/futtassuk-be-egyutt-a-muveszeted-a-godot-galeria-palyazata/ kaphatnak.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.