2016. október 3., hétfő 14:35

Elindult a Szállásvadász.hu őszi kampánya
    Budapest, 2016. október 3., hétfő (OTS) -

    2016. október 1. és november 30. között minden foglalás az Egy Csepp Figyelem Alapítványt támogatja, mely Magyarország egyik legjelentősebb, a cukorbetegség terjedése ellen küzdő szervezete.
A foglalók között értékes wellness utalványokat is kisorsolnak.

A kampány részleteiről, az alapítvány munkájáról és a nyereményjátékról bővebben itt olvashat: http://www.szallasvadasz.hu/egycseppwellness-egycseppsegitseg/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.