2016. október 2., vasárnap 09:00

Beigazolódtak az év eleji ingatlanpiaci előrejelzések?
    Budapest, 2016. október 2., vasárnap (OTS) - Az év elején az ingatlanpiaci trendekkel foglalkozó oldalak számos előrejelzést adtak ki arra vonatkozóan, mit hozhat 2016. Mivel már az év több mint fele eltelt, így érdemes megnézni, mennyire jöttek be ezek a jóslatok, milyen hatást gyakoroltak a piacra a lakáspolitikai intézkedések.

    Az idei évet az elemzések az új lakások éveként emlegették. Nem meglepő módon a módosított CSOK és az áfacsökkentés velejárójaként az építkezési kedv fellendülését és az építkezések megindulását várták. Az év első felében kiadott építkezési engedélyek száma alapján a tendencia beigazolódni látszott.

Olvassa el részletes elemzésünket: http://www.ingatlannet.hu/blog/beigazolodtak-az-ev-eleji-ingatlanpiaci-elorejelzesek/

Tekintse meg a témában készült videónkat: https://www.youtube.com/watch?v=v5p2HyraPR4

Nézze meg magyarázó infografikánkat: https://drive.google.com/open?id=0B8bBAzmaOiLaOGN1anp5bzBUX0U

Kontakt adatok:
Gyulai Zsófia
Marketing menedzser
Telefonszám: +36 30 423 6566
E-mail: gyulai.zsofia@ingatlannet.hu
Web: www.ingatlannet.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.