2016. szeptember 6., kedd 11:30

Országos Szeniortánc-találkozót szerveznek Csillebércen
    Budapest, 2016. szeptember 6., kedd (OTS) - Budapesten rendezik meg Magyarország első nagyszabású Szeniortánc-találkozóját, amelyre több száz érdeklődőt várnak a szervezők. A kifejezetten az idősebb korosztály számára kifejlesztett szeniortáncot bárki ingyenesen kipróbálhatja a Csillebérci Szabadidő Központban szeptember 9-én, pénteken 12 órától. A nagyszabású találkozó fővédnöke Endrei Judit, szakmai irányítója pedig Csirmaz Szilvia, Magyarország egyetlen hivatalos szeniortánc-oktatója.

    A szeniortánc rendkívül népszerű Európában az idősebbek körében a könnyű koreográfia és a vidám hangulatú események miatt, de sokan azért is kedvelik, mert ez a könnyed mozgásforma segít az izmok és ízületek fitten tartásában. A Szeniortánc-találkozó a Nyugdíjasok Országos Szövetsége által szervezett Csillebérci Randevú eseménysorozat keretében kerül megrendezésre és több színes program is kíséri, énekes és táncos előadások, izgalmas játékok, illetve egy külön egészségügyi sátor is várja majd a résztvevőket, ahol műszeres talp- és gerincvizsgálat, gerincgörbületi vizsgálat, testösszetétel mérés, tüdőkapacitás vizsgálat, stresszoldó hát-váll masszázs is lesz.

A szeptember 9-én, a Csillebérci Szabadidő Központban megrendezésre kerülő programok reggel 9 órától egészen késő délutánig tartanak, az aznapi program fő eseményét, a Szeniortánc-találkozót délben tartják a szervezők.

Cím: 1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 21.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.