2016. július 11., hétfő 15:06

Ezen a héten is a zenész-műsorvezetőké a főszerep a Petőfin!
    Budapest, 2016. július 11., hétfő (OTS) - Ma reggel Király Viktorra ébredhettünk a Talpra magyarban, Peller Mariann és Szakál Miki mellett.

        A reggeli vendég műsorvezetők nemcsak saját és kedvenc zenéiket hozzák magukkal, hanem a számukra fontos témákat is, amikről az állandó műsorvezetőkkel beszélgetnek, mesélte Szakál Miki, a Talpra magyar szerkesztője.    
     Király Viktor New Yorkról és Budapestről beszélt. Elmondta, hogy mit jelent számára az egyik, és mit a másik város, hogy hol érzi magát igazán otthon. "Jelenleg New York- Budapest tengely mentén zajlik az életem. Nehéz lenne választani a két város között. Nem is szeretnék" - mondja Király Viktor.
     Viktor mai zenéi között szerepelt John Legendtől az Ordinary people, Creedtől a With arms wide open, Blackstreettől a No Diggity, de hallhattuk még reggel Horányi Julitól a Holdutazást, vagy Zaporozsectől az Emszercénégyzetent, és Bye Alextől a Kedvesemet.
     A héten felpörgeti még a Petőfi rádió hallgatóinak reggelét Horváth Boldizsár és Horváth Gábor a Kelemen Kabátban elnevezésű formációból. Hallhatjuk még Dér Henit és Freddievel is énekelhetnek azon szemfüles hallgatók, kik levadásszák a repülő hangját majd az azt követő zeneszám előadóját és címét (segít a petofilive.hu) elküldik üzenetben. Az ötödik üzenetküldő pedig a nyertes! Érdemes fülelni, a nyertesek duettet énekelnek egy meglepetés sztárvendéggel, és a legjobban sikerült dal előadója viszi el a fődíjat, az egy főre szóló tandem repülést egy Challenger cup pilótával, 2016. július 15-én, a Red Bull felajánlásával.

------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.