2016. május 3., kedd 13:35

Technológiai korszerűsítés a Festék Bázis Zrt. Celldömölki telephelyén
    Győr, 2016. május 3., kedd (OTS) - A Széchenyi 2020 program keretében termelési kapacitás bővítése valósult meg a FESTÉK BÁZIS Zrt. Celldömölki telephelyén termelő gépek beszerzésével.

    A társaság mindennapos célja partnerei biztonságos kiszolgálása az integrált irányítási rendszer által garantált megbízható, jó minőségű termékekkel, megfelelő árakon. A környezetbarát termékstratégia kialakítása érdekében megvalósítjuk a gyártásközi emisszió minimalizálását, valamint szem előtt tartjuk a felhasznált nyersanyagok lehetséges minél alacsonyabb veszélyességi fokozatát. A fejlesztések hozzájárulnak ahhoz, hogy a vállalat erősíteni tudja piaci pozícióit és szélesítse a célcsoportjainak körét.

A beszerzett magas minőségű, versenyképes, költség hatékony technológiák az alábbiak:
1) H 15.560 típusú Rotor-Stator Homogenizátor, 200l-es saválló tartállyal. A gép motor teljesítménye: 5,5 KW. Magas frekvenciájú mechanikai hatás jellemzi, a teljes gép biztosítja a stabil és biztonságos működést.

2) T 1000 F 1.4301 típusú, kerekeken gördülő 1000 l-es hasznos térfogatú festékkeverő tartály. Teljes térfogat: 1300 l. A megtérülés gyakori használat mellett a leggyorsabb.

3) HS 225 D 45-55/100H/ CS2 típusú hidraulikusan emelhető, frekvenciaváltóval vezérel disszolveres keverő berendezés. A disszolver keverőmű egyedi szerkezet, amely az üzemi technológia megismerése alapján, ahhoz legalkalmasabb paraméterekkel készül el a megrendelő elvárásainak megfelelően. Előnyei közepes és magas viszkozitású anyagok keverésénél mutatkoznak meg leginkább. A kialakított merev szerkezet hosszú élettartamot biztosít.

A fejlesztés eredményeként társaságunk jobban tud alkalmazkodni a legcizelláltabb megrendelői igényekhez is, ezáltal munkahelyet tud megőrizni, és további új munkahelyet tud teremteni.

További információ kérhető:

FESTÉK BÁZIS Zrt.
Tel.: +36 30 399 1435
E-mail cím: festekbazis@festekbazis.hu
http://festekbazis.hu/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.