2016. április 13., szerda 12:15

Tanulj angolul a Verity Rose-zal!
    Budapest, 2016. április 13., szerda (OTS) - Élménybeszámoló pályázat angol vagy magyar nyelven 9-18 éves lányok részére.

    Az idén 25 éves Cardex Európa Kft., a Verity Rose termékcsalád kizárólagos magyarországi forgalmazója pályázatot hirdet 9-18 éves lányok részére. A pályázat célja, hogy a Cardex felhívja a fiatalok figyelmét a nyelvek ismeretének, azon belül is az angol nyelvnek a hasznosságára.

A pályázat kiírásához az angol eredetű Verity Rose termékcsalád karakterei - a hat cserfes úri hölgy: Sziporka, Habcsók, Napsugár, Gyöngy, Csillám és Holdfény -, akik számára az utazás, a felhőtlen élmények és a barátság kiemelt fontossággal bír, adták az ötletet.

A pályázatra 9-18 éves lányok jelentkezését várják 3000-3500 karakter terjedelmű angol vagy magyar nyelven megírt élménybeszámolóval, mely a barátnőikkel töltött legkedvesebb élményt dolgozza fel. A pályázaton csak eredeti, saját szöveggel lehet részt venni. A pályaművek a két nyelv kategóriájában, tekintet nélkül a pályázó életkorára, kerülnek elbírálásra. Minden pályázó csak egy történettel indulhat a pályázaton.

A zsűri a szövegek eredetisége mellett a nyelvhelyességet is értékeli.

A pályázat fődíja kategóriánként egy féléves angol nyelvtanfolyam a Helen Doron English nyelviskola jóvoltából, egy értékes táska, ami szintén a Helen Doron English nyelviskola felajánlása, valamint egy nagy értékű Cardex ajándékcsomag.

A zsűri további hat Verity Rose ajándékcsomagot ítél majd oda különdíjként.

A Cardex minden pályázót Verity Rose ajándék tollal jutalmaz.

A pályaművek a pályázó nevének és életkorának feltüntetésével a Verity Rose termékcsalád honlapjára (www.verityrose.hu) tölthetők fel április 15. és június 15. között, előzetes regisztrációt követően.

További információ a Cardex honlapján, valamint a Verity Rose honlapján!

Érdekességek, játékok folyamatosan a Verity Rose Magyarország Facebook-oldalán: (https://www.facebook.com/VerityRose.HU/?fref=ts).
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.