2016. április 13., szerda 12:15

Tanulj angolul a Verity Rose-zal!
    Budapest, 2016. április 13., szerda (OTS) - Élménybeszámoló pályázat angol vagy magyar nyelven 9-18 éves lányok részére.

Az idén 25 éves Cardex Európa Kft., a Verity Rose termékcsalád kizárólagos magyarországi forgalmazója pályázatot hirdet 9-18 éves lányok részére. A pályázat célja, hogy a Cardex felhívja a fiatalok figyelmét a nyelvek ismeretének, azon belül is az angol nyelvnek a hasznosságára.

A pályázat kiírásához az angol eredetű Verity Rose termékcsalád karakterei - a hat cserfes úri hölgy: Sziporka, Habcsók, Napsugár, Gyöngy, Csillám és Holdfény -, akik számára az utazás, a felhőtlen élmények és a barátság kiemelt fontossággal bír, adták az ötletet.

A pályázatra 9-18 éves lányok jelentkezését várják 3000-3500 karakter terjedelmű angol vagy magyar nyelven megírt élménybeszámolóval, mely a barátnőikkel töltött legkedvesebb élményt dolgozza fel. A pályázaton csak eredeti, saját szöveggel lehet részt venni. A pályaművek a két nyelv kategóriájában, tekintet nélkül a pályázó életkorára, kerülnek elbírálásra. Minden pályázó csak egy történettel indulhat a pályázaton.

A zsűri a szövegek eredetisége mellett a nyelvhelyességet is értékeli.

A pályázat fődíja kategóriánként egy féléves angol nyelvtanfolyam a Helen Doron English nyelviskola jóvoltából, egy értékes táska, ami szintén a Helen Doron English nyelviskola felajánlása, valamint egy nagy értékű Cardex ajándékcsomag.

A zsűri további hat Verity Rose ajándékcsomagot ítél majd oda különdíjként.

A Cardex minden pályázót Verity Rose ajándék tollal jutalmaz.

A pályaművek a pályázó nevének és életkorának feltüntetésével a Verity Rose termékcsalád honlapjára (www.verityrose.hu) tölthetők fel április 15. és június 15. között, előzetes regisztrációt követően.

További információ a Cardex honlapján, valamint a Verity Rose honlapján!

Érdekességek, játékok folyamatosan a Verity Rose Magyarország Facebook-oldalán: (https://www.facebook.com/VerityRose.HU/?fref=ts).

Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.