2016. március 2., szerda 09:00

Mikro momentumok - a mobil weboldalak siker ma ezeken múlik!
    Budapest, 2016. március 2., szerda (OTS) - Az internet felhasználók jó része többet netezik mobilról, mint asztali számítógépről. Böngészünk evés, utazás, de még séta közben is. Mi az a mikro momentum? Röviden a mikro momentumok azok a pillanatok, amikor a felhasználók azonnal döntenek egy termék vagy szolgáltatás választása mellett - írja a www.kulcsszo.hu

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160302_001.jpg

Tamásnak elromlik a fülhallgatója a metrón. A Deáknál jár és kb. 2 perc múlva leszáll. Addig rákeres egy új fülhallgatóra. Míg a következő megállóba ér, nekünk el kell adni számára egy menő fülhallgatót a webshopban, különben buktunk egy vevőt.

Miért nem szánnak az emberek több időt a tájékozódásra?
Azért, mert mindenki azonnali megoldásokat keres. Nem pizzériát keresnek, hanem az éhüket szeretnék csillapítani. Nem hotelt keresnek, hanem egy szállást a Balaton partján, aminek van wellness részlege. A mi feladatunk, hogy a lehető legkönnyebben meggyőzzük őket arról, hogy nálunk van a megoldás.

Légy jelen!
Nem kell hosszas bemutatkozással untatnod a látogatóidat, elég, ha felkínálod nekik a terméked, egy velős szöveggel. Az emberek kulcsszavak alapján keresgélnek, nem fognak elolvasni részletes megalakulási történeteket. Információ után sem fognak kutatni, rakd ezeket központi helyekre!

Légy hasznos!
Még ha a szakmai tudásod is adod el, akkor sem az iskoláidat és a külföldi tapasztalatodat kell előtérbe raknod egy mobilra tervezett weboldalnál. Aki hozzád jár, az átmegy a nyelvvizsgán? Csúcs! Ez fogadja azt, aki rád keres!

Légy gyors!
Legyen egy egyszerű honlap dizájnod mobilra. A gyors betöltődés a lényeg, nem a dizájn. Ha a metrón akarja lebonyolítani leendő vevőnk a vásárlást, ezeknek a pillanatoknak is döntő jelentősége lehet. Itt is hangsúlyoznám, hogy pl. pizza rendelésnél ne a szakácsaink szakmai múltja fogadja mobilos felhasználónkat, hanem a kínálatunk és az akcióink, ahonnan könnyen rátérhet a rendelésre.

2016 a mikro momentumok éve lesz! Pillanatok töredéke alatt kell meggyőznünk az embereket arról, hogy relevánsak vagyunk.

További információ: http://www.kulcsszo.hu/keresooptimalizalas-tippek/mikro-momentumok-mobil-seo/    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.