2016. február 18., csütörtök 16:30

APP-ozz rá a nyárra! - Megjelent a Budapesti Nyári Fesztivál mobil alkalmazása
    Budapest, 2016. február 18., csütörtök (OTS) - A kulturális fesztiválok közül elsőként a Budapesti Nyári Fesztivál bővítette szolgáltatási körét a két fő mobiláruházból ingyenesen letölthető applikációval, amelynek segítségével egy kattintásnyi közelségbe kerül a nyár és a csillagfényes esték legvonzóbb szabadtéri színházi programkínálata.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160218_001.jpg

A Budapesti Nyári Fesztivál név alatt elérhető ingyenes alkalmazással egyszerűen, gyorsan és kényelmesen jutnak hozzá az érdeklődők a Margitszigeti és Városmajori Szabadtéri Színpadok folyamatosan bővülő teljes programkínálatához, a legfrissebb hírekhez, ajánlatokhoz és élményszolgáltatásokhoz, úgy, mint az "Aludjon Budapesten színházjeggyel" turisztikai csomagok, a Színházi hajójárat vagy a Víztorony kilátó és galéria programjai.

Az alkalmazás letöltői nemcsak elsőként értesülhetnek a legfrissebb információkról, hanem néhány kattintással és bankkártyás fizetéssel sorban állás és E-ticket nyomtatás nélkül vásárolhatnak belépőjegyet is a fesztivál több mint száz programjára. Ehhez csak egy regisztrációra van szükség, és máris válogathatnak a legjobb ajánlatokból. Az applikáció a tranzakció után e-mailben elküldi az E-ticketet, egyben fel is jegyzi a mobiltelefon naptárába az eseményt, így biztosan nem maradnak le a nyár legvonzóbb kulturális programjairól.

2016 a romantika éve a Budapesti Nyári Fesztiválon, amely két fő játszóhelyen, a Margitszigeti- és Városmajori Szabadtéri Színpadon kínál a nyári szezon alatt számos műfajban színházi előadásokat, opera és musical bemutatókat, táncelőadásokat, koncerteket, látványos show-kat, gyerekszínházat, jazz, világzenei, klasszikus zenei és crossover koncerteket a család minden korosztálya számára.

Jelenleg a Margitszigeti Szabadtéri Színpad ötcsillagos szuperprodukcióra kezdődött meg az értékesítés, amelyekben a legnevesebb hazai művészek - Rost Andrea, Miklósa Erika, Kocsis Zoltán, Vásáry Tamás, Madaras Gergely, Héja Domonkos - mellett olyan külföldi sztárok lépnek színpadra, mint James Valenti, Yuja Wang, Marc Heller, Sébastien Guéze, Giuseppe Filianoti, Stacey Kent, Stanley Jordan, a londoni Globe Színház és a Monte Carlo Balett társulata. A világsztárokat felvonultató szezont a Nemzeti Filharmonikusok koncertje nyitja, a komolyzene kedvelőit két Verdi-opera, a Traviata és az Otello bemutatója valamint a 3 tenor operagála várja, idén is lesz revü-cirkusz és Virtuózok ünnepi nagykoncert, és bemutatják az Evita musicalt.

Az iOs és Android készülékekre is elkészült Nyári Fesztivál mobil alkalmazás a legjobb eszköz arra, hogy minden, amit Budapest szabadtéri színházairól tudni érdemes, mindig kéznél legyen: hírek, előadások, belépőjegyek, kedvezmények. Töltse le most!

További információ: www.szabadter.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.