2016. január 11., hétfő 16:50

Az egyedi neves 3D nyomtatott pendrive-ok átrendezik az ajándékok piacát
    Budapest, 2016. január 11., hétfő (OTS) - A reklám ajándékok nagykereskedelmével foglalkozó győri PendriveGuru Kft. újszerűen hasznosítja a 3D nyomtatást.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160111_001.jpg

Megkerülve a kínai gyártósorokat hazai gyártásba kezdett, hogy a kis szériás egyedi igényeket is versenyképes áron szolgálja ki. Az innovációt 2015 telén levédette a cég. A startup vállalkozás ezzel a szabadalommal Európában elsőként 1 darabos egyedi formájú pendrive megrendeléseket is kiszolgál.
Egy felhasználóbarát online felületen mi magunk tervezhetjük meg saját pendrive-unkat: http://customflashdrive.gift.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.