2016. január 6., szerda 11:05

Innováció az autópálya matrica vásárlásnál - ingyenes szolgáltatásokkal
    Budapest, 2016. január 6., szerda (OTS) - 2016. január 1-jétől megvásárolt autópálya matricák mellé az e-autopalyamatrica.hu oldal hazánkban egyedülálló módon ingyenes balesetbiztosítást, jogi tanácsadást, illetve 10%-os kedvezménnyel utasbiztosítási kupont is nyújt az ügyfelek számára.

    A START ingyenes balesetbiztosítást a világ egyik vezető biztosítótársasága, az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe nyújtja 6 hónapig díjmentesen. Az ingyenes jogi tanácsadást az Énügyvedem.hu Kárrendezési Kft. biztosítja, mely személyi sérüléses közlekedési balesetek rendezésére szakosodott cég, országos ügyvédi háttérrel.

A 10%-os utasbiztosítási kedvezményt Magyarország egyik vezető online alkusz cége, a Biztosítás.Hu Biztosítási Alkusz Kft. weboldalán megkötött bármely utasbiztosításnál lehet igénybe venni az ügyfelek számára e-matricájuk mellé előzetesen elküldött kedvezménykuponnal.

Az e-autopalyamatrica.hu oldalt üzemeltető cég, a Biorobotok Kft. ügyvezetője, Kovács Emese a fenti ingyenes és kedvezményes szolgáltatásoktól, illetve az év folyamán bevezetendő további kényelmi funkcióktól az autópálya matrica online értékesítésének erősödését várja 2016-ban.

A www.e-autopalyamatrica.hu oldalt üzemeltető Biorobotok Kft. a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. hivatalos viszonteladója.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.