2015. november 2., hétfő 15:00

Hullámzás a magyar domén nevek piacán
    Budapest, 2015. november 2., hétfő (OTS) - Kevesebb hazai domént regisztráltak 2015 októberében, mint egy éve - derül ki a xhu. domén statisztikájából.

    Amíg 2014 októberében 14 ezernél is több, addig az előző hónapban csupán fele annyi új tartománynevet regisztráltak. Igaz, hogy mindez nem járt az összes domén bejegyzés számának csökkenésével. A nic.hu adatai szerint 2015 októberéig 671 220 .hu domént regisztráltak összesen, vagyis az előző év azonos időszakához képest 3,8 %-kal növekedett a bejegyzett hazai domének száma.

További információ: https://www.xhu.hu/magyar-hu-domain-statisztika/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.