2015. április 25., szombat 20:59

Vígszínház - Műsorváltozás!
    Budapest, 2015. április 25., szombat (OTS) - Kern András betegsége miatt A kellékes  április 26-i előadása elmarad a Pesti Színházban. A jegyek egy héten belül visszaválthatók, vagy a május 15-i, illetve a május 28-i előadásra becserélhetők.

    A Házi Színpadon elmarad az április 27-i, Az élet mint olyan című előadás. A jegyek május 18-ra érvényesek, vagy egy héten belül a jegypénztárakban visszaválthatók.
Megértésüket köszönjük!


www.vigszinhaz.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.